Onsdag 14 oktober: Livet i en studentkorridor och billig men god mat! Programledare: Lars Anrell

Man minns ju hur det var när man flyttade hemifrån och när man pluggade. Det gällde att vrida och vända på varenda krona och dessutom var man väl inte sådär jätteduktig från början på att laga mat. Hellst slank man förbi pizzerian men det var en lyx för en fattig student. Så, det gällde att hitta de där billiga maträtterna som ändå gick snabbt att göra. Det finns ju många rätter som är både billiga, goda och som går snabbt att göra. I dag vill jag ha dina tips på just sån mat. Maila på go@sr.se

I dagboken den är veckan pratar vi med  som är perukmakare och maskör och i dag ska vi snacka om just mat.

Mötesplasten Ria-center i Norrköping dit socialt utsatta människor kan gå för att få mat, duscha och värma sig kommer troligen inte kunna ha öppet i samma utsträckning som tidigare. Anledningen är att socialnämnden ska spara pengar och enligt ett förslag kommer bidraget till Hela människan som driver verksamheten att minska med drygt en miljon kronor. är ordförande för socialnämnden och kommenterade det i programmet.

 är Staffan Linde från Vadstena. Han driver en butik, är spannmålsbonde och småbarnspappa.


I kväll blir det en helafton med två shower i en när kommer till Östgötateatern i Norrköping i kväll. Under den första delen av showen står Lo Kauppi på scenen med sin show "Undercover" och Anna Vnuk tar han om den andra om sin krogshow "Hårdare snabbare".


I dag drar vi igång vår serie  där vi bland annat kommer att träffa Micke Oldebäck som nu går på Industriell Ekonomi. Hur går det med studierna, ekonomin och livet? I dag var även Christopher Poohl med.