30 Oktober

Men hallå där köp blåbär! Det är fredag, det är höst, det är morgon, det är härligt! Välkommen till en ny dag och en ny morgon med oss. Nu kör vi!

Nu tänker du väl att jaja, visst, här kommer listan. Men icke! Jag är full av överraskningar, och därför ska jag inte lägga listan först här. Det är bra att variera sig lite ibland. Försök själv att borsta tänderna med vänster hand en dag. Håhå, tröjan ser ut som en Picassomålning sen, men det är spännande. Listan kommer i vilket fall som helst lite längre ner, eller fram, eller vad man säger. 

Utmanare

Fredagar är ju speciella, inte bara för att det är fredag, utan också för att det är på fredagar som du som är mellan 9-12 år kan vara med och tävla om biobiljetter. Agnes har ju varit king of the täppa i evigheter. Var det idag som det skulle bli tronskifte? Utmanare idag hette Johanna (fint namn tycker jag).

Alla helgon på kyrkogården

Lina Sundal Djerf träffade kyrkovaktmästare Douglas Persson i Ängelhom. Han jobbar med kremering, grav- och urnsättning. Vad händer på kyrkogården under Alla Helgons-helgen?


Lite väder

Såhär på fredagen kanske man lägger upp nån slags plan över hur helgen ska se ut. Så kan det ju vara trevligt att ha nåt litet hum om hur vädret väntas bli. Här får du SMHI och deras prognoser inför helgen.

Standup Battle

Ikväll är det dags för Oslipats knockout Comedy  i Kristianstad. Det är upp till publiken vilken ståuppare som slutar som vinnare, bland annat tävlar osbysonen Paul Tilly, Kristoffer Svensson från radioprogrammet pang prego och Marika Carlsson. Vi fick en pratstund med Marika inför kvällens äventyr.

Kanin på besök

Föreningen Skånes kaninhoppare arrangerar SM i Qpoolen i Hässleholm i helgen och vi har nu svenska mästaren på rak bana med oss ...som tur är har kaninen även med sin matte Lisa Skoglund från Örkeljunga. Hej och hopp!Se filmen!

Trevlig helg!

Trevlig helg önskar Morgongänget. Nästa vecka är allt som vanligt igen. Anders, Johanna och Johan säger Godmorgon som vanligt! Adjö!

P.S....

Just det...Listan! Den har ni här. Idag var det min tur att lista bra och dåliga saker med att träden tappar löven just nu.