shu

Godmorron alla haterz..så skönt att det är över nu,,äntligen fredag yao:)Jag har haft fullt upp denna vecka om jag ska vaa heelt ärlig.Gonza och jag har en Chile resa på gång och exakt om en månad är vi där yeeeeii!!Idag bjöd jag därför på 2 st varma dejaay Juan Havana exclusivs, Eloy med låten "Calor Sudor" och Smooth med "Summertime".

Som vanligt var det även en playahatER fredag.Idag grillade vi på tv:n, beteende vi får kring all tv tittande, när vi zippar för fort mellan kanalerna, somna framför tv, repriser och dåliga serier:(

Jag reagerade stark på  serien "a shot of love" med tjejen som strular med alla män i huset å sedan måste bestäma sig för vem som åker ut osv.. Vilka singnaler sänder vi ut till unga tjejer ?Har vi tänkt på vilket ansvar vi har mot ungdomarna som sitter å tittar på detta skräp-tv?

jaaa duu

Det finns mycket att säga om televisionen, en sak är säker reklam och gamla repriser på amerikas best dance crews är det jobbigaste just nu yao!

Imorron vid ca kl 20 ska du sätta på radion dingata hundra komma sexi iaf,förfesten kan börja helgen kan starta!!Boom Å DU ÄR VÄLKOMMEN SÅ KLART...

mvh dejaaay Juan Havana:) HÖRS IMORRON!