Lättklädd torsdag med viss oro i magen

Nu är den här! Många har längtat och väntat.. Morgonprogrammet kan exklusivt bjuda på ett smakprov av ”Jutis-kalendern”. Gubbkalendern med lättklädda män får en uppföljare 2010 och den lär vara mer ”vågad” än någonsin…

Från fredag till söndag är det Tornedalsdagar i Kulturens hus i Luleå. En stjärna med rötterna i Torndalen som ska spela under festlighterna är Markus Fagervall och han gästar morgonstudion kvart i 8.

Peter Eriksson med ett förflutet som kommunalråd i Kalix är Company denna vecka och som vanligt får Comapny önska en gäst dom väldigt gärna vill intervjua. Peters val föll på Eivor Bryngelsson som under Peters tid som kommunalråd var infomationschef på Kalix kommun. I morgonprogrammet korsas deras vägar åter efter kl. 8

I morgonens Peter Eriksson möter Peter Eriksson intervjuar partiledaren hockeyspelaren Peter ”Kessler” Eriksson med ett förflutet ibland annat HV71 och Edmonton Oilers. Vad minnss ”Kessler” från matcherna i Delfinen i slutet på 80-talet och gjorde Linus Omark rätt som nobbade Oilers för ryska ligan.. ”Kessler” har svaren!

Igårkväll kom beskedet från finska hälsovårdsmyndigheter: Den åttaåriga flickan som bodde i Torneå och gick i skolan i Haparanda - och natten mot tisdag avled - hade den nya influensan. Även alla föräldrar som tidigare haft en relativt oneurotisk inställning till sjukdomen känner säkert viss oro för. Skönt att kunna balansera med glädje på andra fronter.

Hoppas ni får en riktigt härlig torsdagsmorgon!

Lena - Peter - David