7 november

Anna Ternheim, Pixie Lott och Maia Hirasawa

I P3 Star på lördag så blir det ett riktigt tjejigt P3 Star. Cissi Wallin har bestämt träff med Anna Ternheim som precis kommit hem till Sverige efter några veckors turnerande i USA där hon rönt stora framgångar med sin senaste skiva ”Leaving On A Mayday”. Just nu laddar Anna upp inför en Sverigeturné där hon kommer att vara helt ensam på scenen när hon spelar live och Cissi är med när Anna repar inför den kommande turnén.

Vår reporter Hanna Eklöf tar sig den här veckan ett snack med den nya kaxiga brittiska stjärnan Pixie Lott som i början av hösten släppte sitt debutalbum ”Turn It Up”. Hemma i Storbritannien så har hon redan toppat Englandslistan hela två gånger, senast med singeln ”Boys & Girls”.

Dessutom på lördag så har Cissi Wallin laddat upp med tre grymma livelåtar med Maia Hirasawa som slog igenom stort när hon för två år sedan tolkade The Arks ”The Worrying Kind” i Melodifestivalen. Som vanligt så är det P3 Live som spelat in livemusiken som du hör i P3 Star varje vecka.

P3 Star 14/11:

Nästa vecka så får Cissi besök i studion av Göteborgsrapparen J-Son som om några veckor släpper skivan ”Never Half Stepping”. Det blir också stor intervju med Amy Diamond som under hösten medverkat i Körslaget på TV4. Och så blir det både intervju och livemusik med Ånges 
rockstoltheter Takida.