"Tre snubbar i smoking"

I morgon är det världsaidsdagen och den instiftades 1988 av folkhälsoministrar världen över. Inger Paris, utvecklare för sexuell hälsa och samordnare för STI sexuellt överförbara infektioner, berättade att det finns cirka 40 miljoner som är HIV-smittade varav ett 80-tal i Västmanland. Aids kom på 1980-talet men har fallit i tystnad. Okunskapen föder fördomar och därför är det viktigt att få ut information. Årets tema är diskriminering.

Vill du lyssna på inslaget igen? Gå in på vårt 30-dagarsarkiv. Leta dig fram till " den 30 november mellan 09.00 och 10.00."

De omnämns som Skandinaviens mest sofistikerade grupp och idag sjöng de accapella i P4 Västmanland. Killarna kallar sig för Gentlemen och de har en gemensam nämnare nämligen Wallmars salonger. För tre år sedan efterlystes "tre snubbar i smoking som kunde sjunga snyggt" och det var då Mikael Grahn, Fredrik Willstrand och Stefan Nykvist slog sina påsar ihop. Gentlemännen beskriver sig själva som omtänksamma och de gillar det goda i livet!

Vill du lyssna på inslaget igen? Gå in på vårt 30-dagarsarkiv. Leta dig fram till " den 30 november mellan 11.00 och 11.30."