EBBA: Erik söker fru

Verklighetsradio ägnar vi oss åt varje morgon. Allt är direktsänt, det som sker är live och när vi säger fel eller gör bort oss går det inte att backa bandet och göra om. Sänt har hänt, och det är bara att inse och hacka i sig som radiopratare när något gått åt skogen.

Därtill kan man utsätta sig för extremt stora risker, där vågspelet är 50/50 att allting fullständigt ska går ur led. Då hittar man under exceptionellt kreativa möten på programidéer som exempelvis "In i kaklet".

En sådan epok pågår just nu i din radio och det är Eriks vecka att fullfölja uppdraget han fått. och komma just dit. Han ska ge sig ut på internet för att hitta en dejt.
Helt ärligt var jag inte säker på att han skulle godkänna uppiften, men Erik är cool, härlig och inte alls besvärlig, alltså är han igång att leta efter kärleken helt öppet i direktsänd radio inför hela Skåne.
Bara det är värt en applåd.

Förhoppningsvis genererar det inte endast nya kontakter för Eriks del, utan även massor av inspiration och motivation för alla singlar i Skåne som vill, vågar och tror på kärleken, men som inte hamnat rätt. Som inte vågat. Än.
Att Erik hittar en dejt är helt säkert, men ska han lyckas inom en vecka och nå kaklet?
Det svaret får vi på måndag. Riktigt spännande tycker jag och hejar på under tiden som Erik inte kan prata om annat är sin profil, sina foton, nikcnames, fritidsintressen, gränser för romantiska fraser, antal träffar, första kontakten, antal mail, om han borde byta bild, ändra lite osv osv osv. Go Erik och alla andra.

Tack alla ni lyssnare som peppar Erik och andra att göra detta, och som delger oss på morgonredaktionen era bästa erfarenheter. Och de sämsta naturligtvis, dejterna ni helst vill glömma. En del kommer att höras i radion, som den om mannen som egentligen sökte flytthjälp...

/Ebba