Snöröjning hett ämne

Uppdaterad 16.50
Snöröjningen har varit en het fråga på många håll i länet idag efter två dagars snöande. Hur är snö- och trafikläget där du bor? Kommentera här nedan!

Reaktionerna har varit allt från de som undrar hur långsamt det kan få gå och andra som tycker att det gnälls för mycket på röjningen.
- För det första är det dåligt plogat överhuvudtaget, sen kommer man inte över på övergångsställen eftersom det är höga vallar.

Vad tycker du om det?
- Det är förjävligt, säger en Enköpingsbo.

Vägverket, som ansvarar för de större vägarna i länet, säger att de är ute och saltar och plogar så fort de kan. Under eftermiddagen snöar det fortfarande lite lätt på många håll, och sämst väglag är det fortfarande i norra länsdelarna och mot kusten. I Enköping är Peder Danielsson arbetsledare för snöröjarna på gatukontoret, säger att det är svårt att jobba snabbare:
- Vi kan ju inte trolla och få fram mer resurser. Det är många som ringer och undrar när vi kommer, men det kan vi inte svara på. Entreprenören lägger upp sitt område utefter vad han anser vara bästa lämpat, så det är olika från gata till gata.