Tips från redax: OS-hat, amerikanhån, felskickade sms och rött antidepp.

Vår annars kärleksfulla redaktion älskar denna vecka att hata, sura, skratta åt andra och att titta på collegeserier. Som pubertala kids på sportlov helt enkelt. Men vi är fortfarande snälla nog att dela med oss av våra tips.

HANNA FAHL:
Ingen har väl missat att det är OS. Alltså, jag har egentligen inget EMOT de Olympiska Spelen, som fullkomligt ointresserad av sport kan jag medge att det är ett av de festligare idrottsarrangemangen (åtminstone invigningen!). Men jag blir redigt irriterad över att resten av populärkulturen liksom hamnar på paus. Kolla tv-tablåerna, det är sport hela jävla dagarna! Sjukt. Och alla amerikanska tv-serier jag följer har paus i ungefär en månad nu, för att inte tappa tittare till OS. SKA DET VERLIGEN VARA SÅHÄR?

Det enda positiva med det hela, är att det blir en månad då man kan passa på att titta ikapp på serier man missat. Jag har äntligen tagit tag i Greek - en collegeserie som skildrar livet på fraternities och sororities. Jag har redan blivit vansinnigt förtjust i huvudpersonen Rusty Cartwright (eller "Spitter" som raskt blir hans smeknamn när det uppdagas att han inte kan dricka tequila utan att spotta ut den), lysande spelad av Jacob Zachar. Dessutom har vi bikaraktären Cappie, en slackig snubbe med dåligt hår. Han påminner lite om Logan i Veronica Mars, om ni vet vad jag menar. Gud i himlen vad jag saknat Logan och Veronica. Greek kanske inte direkt lever upp till Veronica Mars-höjder, men det är ett väldigt trevligt substitut. Kolla, om ni inte gjort det redan! Det finns tre säsonger.

JULIA BLOMBERG:
Jag älskar sajter där man hånar amerikaner.
är en sån sajt. Fylld med en massa skärmdumpar på patetiska, roliga och framför allt lama statusuppdateringar på Facebook. De har dessutom varit flitiga och gjort olika kategorier, bland annat en om bröst där man kan läsa statusuppdateringar som "bought my girl a new pair of breats.. and then we broke up..." eller "my boobs smell like chicken tenders...".

Finns även en svensk motsvarighet, men den är inte alls lika elak och rolig som den amerikanska.

NANA HÅKANSSON:
Februari är en jävla skitmånad. Man luras att tro att våren är på väg eftersom det blir ljusare, men snön bara förtsätter att falla, slasket slutar aldrig slaska och man känner sig som en grådaskig snödriva.

Jag tänkte tipsa om antidepp, men det funkar inte på alla och det tar ett tag innan man hittar rätt och blir av med biverkningarna. Så därför tipsar jag i stället om röda läppstift. I alla fall jag blir gladare av att titta på min spegelbild när jag har rött läppstift på. Ju rödare desto bättre. Funkar på alla, utan biverkningar.

MALIN CANDELL:
I snöslask och eländets bleka tider kan det vara gött att få sig ett riktigt asgarv!
Det här tipset fick jag av min kille, som häromdagen ropade till mig att jag skulle skriva in  på min laptop, där jag låg som en valross i soffan. Felsms.com är precis som det låter en sida där folk skickar in sms som egentligen skulle ha skickats till någon annan, men som hamnade helt fel. Det verkar rulla in i strid ström och även om en del är riktigt pinsamma och pubertala är dom riktiga jackpotarna förvånansvärt många! Här får ni två exempel:

Till: Farmor

Sms: Hej! Kommer du ihåg när vi åkte tåg tillsammans och jag körde ut röven genom fönstret och du tittade ut samtidigt? Det var då folk trodde vi var tvillingar! 

Svar: Inget 

Förklaring: Skulle skicka som skämt till min vän men skickade till farmor. Undra vad hon tänkte när hon läste det. Hon har inte hört av sig om smset i alla fall  /Ante

Till: Pappa

Sms: Fan va det sticker och kliar. Är det så här för alla eftersom du sa att alla numera har rakad porrpung?

Svar: Har ingen erfarenhet alls av det så jag kan inte hjälpa dig. Du får kolla på nätet i fall man kan göra på annat sett. 

Förklaring: Skickade till min pappa om min rakade pung istället för [till min polare]  /Tobbe