Basshunter chattade!

Läs chatten med Basshunter här nedanför!
Jonny:Spelar du fortfarande DoTa och hänger på olika IRC-chattar?
Basshunter:Jag spelar dota så fort jag har en bra internet uppkoppling ;) men jag spelar mycket offline spel som Fallout 3, Mass effect, Borderlands, Dragon Age etc, sjukt skönt tidsfördriv på flygplatser och hotell ;)
Christer:Vad blir nästa steg musikaliskt? Har du något du kan berätta?
Basshunter:Nästa steg blir ett par nya singlar, som jag förhoppningsvis börjar producera denna veckan faktiskt, vi får se vart det bär, kommer nog exprimentera lite med electro house och andra ideer jag har, vi får se helt enkelt ;)
Tess:Har du köpt nåt dyrt för alla pengar du tjänat?
Basshunter:det måste nog vara mitt hus, men jag spenderar inga pengar direkt, man måste ha framförhållning och tänka smart, speciellt i en upp och ner branch som musikmarknaden ;)
Anna aka Pingu:Vad tycker du egentligen om Lady Sovereign?
Basshunter:Jadu, ball på sitt sätt, en liten rebell.
snillet:vilka personer från big brother uk kommer du fortsätta ha kontakt med?
Basshunter:Jag snackar mycket med Dane, Nicki och Steven, om jag är i London eller New york så ska vi ses. sjukt trevliga ;)
Betty:Är det verkligen roligt att vara känd i ett sådant sammanhang som engelsk reality-tv? Vill du inte vara mer känd för din musik?
Basshunter:Jag skulle inte riktigt säga det så, jag va ju med i showen för min musik, och klart att mycket uppmärksamhet riktades mot BB och den ska jag nu använda till att sprida min musik ytterligare. två flugor i en smäll, typ haha
Lisa:Jag trodde du var snyggare.
Basshunter:Ja du smaken är som baken
Michael:När vi var i Dominikanska Republiken förra året träffade vi ett gäng kanadensare som kunde hela texten till Boten Anna, på svenska! Det var helt absurt. Är du stor i Kanada?
Basshunter:Haha så ball, jag har haft ett 30 tal spelningar i Kanada, och dom största låtarna där är Boten Anna och DotA, rätt sjukt
Malcolm:Hej jag undrar om du har spelat ccounter strike eller om du gör? :)
Basshunter:OM jag spelat CS?! Ojoj, för mycket, från version 1.4 - 1.6 spelade jag varje dag i diverse klaner, gjorde en låt till en av klanerna som heter Waccos, låten heter Wacco will kick your ass om du vill kolla upp den.
lisa:När Basshunter var med i Tvpogravet Never Mind The Buzzcocks berättar han glatt om en orgie han har varit med i (med sin kompis och sin kompisflickvänn). Få honom att berätta lite om det, det kan bli kul radio. ;)
Basshunter:Hahaha det va kanske inte direkt en Orgie, men jag hade sex med min flickvän och han med sitt ragg i samma säng, ung och vild du vet
Patrik:Hur stor är du i England nu egentligen? Kommer du att lämna Sverige och flytta dit?
Basshunter:Nej jag skulle aldrig flytta från Sverige, men jag har lite ställen här och var, om vädret är för dåligt i Europa och jag vill ha lite sol och värme så drar jag till ett ställe någon annanstans ;)
Milo:Vad använder du för gamertag? är det basshunter somm gäller eller har du nåt annat nick?
Basshunter:Det säger jag ju inte här fattar du väll, lol ;)
Emma:Vem är din största idol i musik branchen?
Basshunter:Idol, hrm har inte direkt någon idol, men jag ser fruktansvärt mycket upp till Sash (mannen bakom hiten Equador) som jag har umgåtts med rätt mycket, och en DJ polare i Malmö som heter Ali Payami, en av världens bästa musikproducenter, låtskrivare och DJ enligt mig.
Filip:Har du nån bil?! Vad för nån isåfall? Annars dax o skaffa en ;)?
Basshunter:Måste ha körkort först ;) sen blir det nog en Honda Civic type R, rå trimmad och pimpad, älskar det futuristiska utseendet!
Eken:Vad hette spelet där man kunde få uppdraget att spränga en stad. lät spännande. Missade namnet.
Basshunter:Haha Fallout 3 heter det, men jag rekommenderar dig att spara innan du spränger för när du får skuldkänslor så kommer du vilja backa haha!
Hope.:Bra där med gamertag! dom är heliga ! ;)
Basshunter:Absolut ;)
Mejsel..:sitter lite i skiten nu så här innan lön! du har inte lite deg o låna ut?
Basshunter:Hahahaha lol nej men om vi störer på varandra på krogen så bjuder ja på en helkväll, så länge du fixar damsällskapet!
monken:tjenare jonas ;) Vi saknar dig på mirc! Hinner du inte med oss längre?=) Du får ta o palla dig in o underhålla oss lite! Mvh monken @Basshunter.se!
Basshunter:Monken!!! haha hur är läget? Jag har försökt va online, men jag har slarvat bort mitt AUTH och sen är som sagt uppkopplingsfrågan en killer =/ Men jag ska hem nu på onsdag och koppla upp alla datorerna etc, ska titta in då! ;)
Larry:Tränar du någonting för att hålla dig fit?
Basshunter:Nej jag är ingen gymkille, men att stå på scenen är träning nog ;)
Fredrik:Har artisten Nordpolen hört av sig. Hörde rykten att han ville ha dig som producent?
Basshunter:Hörde det innan, jag vet faktiskt inte vem det är men jag har hört att han e grym, så varför skulle han vilja ha mig som producent när han är så duktig själv? ;) SKa youtube:a honom sen
Diver:Melodifestivalen... Kolla på, delta eller vadå?
Basshunter:Ja när jag hinner, mest online, det är bra bidrag i år tycker jag, Kom med dom där 4 söta blonda tjejerna är helt klart värt en satsning.
Diver:Konsoll eller PC?
Basshunter:både och.. plus mac ;)
Jojje..:Jonas stämmer det att du på dh vinter 04 filmade en kompis på toaletten? Haha
Basshunter:Självklart, han höll på att skita ner sig efter alla 200 Jolt cola han drack, var tvungen att föreviga det
Lisen:Hej Jonas! Det var kungligt att du var med i Celeberty Big Brother Uk, det var roligt att följa dig och de andra i huset. Kan du berätta lite om tidenoch din relation till några av deltagarna? MVH Örjan i Halmstad
Basshunter:Tjena Örjan, det va skitkul i huset, speciellt och roligt. har lite bråttom så måste dra ;)
moderator:Nu är det bara fem minuter kvar av chatten! / Moderator
drycken:hej. min friluftsdag med skolan blev inställd. så jag har inget att göra idag. vad hade du gjort
Basshunter:jag hade gått ut och byggt en enorm snögubbe och sen spolat vatten över han så att han blir till is, opch döpt honom till Arnold
Mimmi:Vill du bli min man?
Basshunter:Om kemin stämmer och det klickar så självklart, om ett par år dock
EmmaVTE:Tja! I nästan alla videor är det samma tjej som är med. Är tanken att berätta en historia och kommer hon dyka upp fler gånger?
Basshunter:det är en story i videosarna och hon har huvudrollen, om du kollar på alla i ordning: Now youre gone, All I ever wanted, Angel in the Night, I Miss you, Every Morning, I Promised myself så fattar du ;)
Basshunter:Hej nu måste jag rusa, men tack så jättemycket för alla frågor ni va jättebra! ;) Ta det lugnt i snö stormen! Puss / Jonas <3
moderator:Tack för alla bra frågor. Hej!