Tips från redax: en dansk Jenny Wilson och Hästpojken live

Denna veckan tipsar vi om musik. Julia har snöat in på Danmarks motsvarighet till Jenny Wilson och Feist och Nana kommer att lyssna på P3 Live Session ikväll.

NANA HÅKANSSON:
Från att ha varit ganska ljummet inställd till Hästpojken har jag drabbats av något skumt "Gitarrer och bas, trummor och hat"-beroende. Ikväll har P3 Live Session vårpremiär på den nya sändningstiden 20.30, och det blir ett program fyllt av göteborgspop med albumaktuella Sambassadeur och, glädjande nog, Hästpojken. Och liveversionen av just "Gitarrer och bas, trummor och hat" är ännu bättre än studioversionen!

Lyssna på P3 Live Session i kväll och om du gillar Shout Out Louds så borde du gå in på P3 Live Sessions  och tävla om biljetter till nästa veckas inspelning med bandet.

JULIA BLOMBERG:
Danmark är så jäkla bra! Ölen, modet, husen, språket - allt är fantastiskt! Det senaste fyndet från grannarna-20-minuter-bort är Hannah Schneider. Hon var förband åt La Roux i Köpenhamn härom dagen och efter tre låtar var jag fast.

Hon ser cool ut, låter som en blandning mellan Feist och Jenny Wilson och hennes sockersöta "Waiting for you" har spelats en massa i danska P3. Själv lyssnade jag på den typ 18 gånger i går och har fortfarande inte tröttnat.