16/5 18:16 Det slog mig just...

... att

FCT gjorde 30 mål ifjol. Sämst någonsin i superettan är J-Södra och Bunkeflo. De kom bara upp i 26 mål säsongen 2008 och det är lägre än vad något annat lag noterat i seriens tioåriga historia. Där har ni vad FCT måste jaga för att undvika en historiskt usel prestation.

Nu svamlar Pontus Kåmark rejält i TV-studion förresten. Sätt igång matchen!

Vad ska L-O Mattsson göra då för att ingjuta hopp i spelarna? Jag har redan tipsat om

Om vi utgår från att detta genomförts (även om det inte märks) vad återstår då? Jag säger: Ta in "Kärna" som konsult! Visa highlights från Chelseas nyss avslutade Premier League-säsong! Spika upp större mål på Edsborg så att varje skott sitter!

Fler förslag? Maila till stefan.elofsson@sr.se eller skriv i kommentatorsfältet. Bästa förslaget får en t-shirt (men då ska det vara riktigt bra).

Otroligt mycket sport på tv och i radio idag. Såg just Inters firande. I England skrevs det efter Chelseas guld förra helgen att skillnaden mellan Chelsea idag och under Mourinho är att laget inte bara vinner utan gör det med stil och med offensiv fotboll. Det kanske var sant då, men det var inget fel på Mourinhos stil i Siena. Verkligen inte! Det var rörande och fint. Om det sedan beror på att portugisen förändrats eller om han faktiskt hade rätt som sa ifrån mot den engelska pressen låter jag vara osagt.

/SE