17 maj

Stockholm kör bort asfaltsläggare AIK rear ut biljetter till bottenkamp 17 maj = Norgetåg i Stockholm

En majoritet av lokalpolitiker i Stockholms län planerar samarbete över blockgränserna efter valet för att undvika att Sverigedemokraterna blir vågmästare. Sverigedemokraterna tror att de kommer att tjäna på det.

Statens Folkhälsoinstitut vill förbjuda rökning på uteserveringar och i hemtjänsten. Stockholmarna är inte entydigt positiva till det.

De irländska asfaltsarbetare som varje vår kommer med sina husvagnar till Stockholmsområdet körs bort från Bromma av Stockholms stad. Senast i morron förmiddag ska dom ha flyttat på sig.

Det är rea på biljetterna till AIKs match i bottenstriden mot Åtvidaberg i fotbollsallsvenskan i kväll. Orsaken är dels AIKs prekära tabelläge men också publiktappet under våren.

Picknicksäsongen i Stockholms parker är nu i gång på allvar. Men räcker soptunnorna och varför hamnar så mycket skräp utanför? Vi hör om stadens planer på att få renare parker.

I dag är det 17 maj och som vanligt tågade massor med norrmän från Kungsträdgården till Skansen för att fira sin nationaldag.