18 Maj Anders Glenmark och Sibel i Tivoliparken den 3 Juni

Denna morgon tittade solen fram! Man tackar å de hjärtligaste. Igår gjorde jag sylt. Så huslig på något vis. Sen att den blev så rinnig att man kan dricka den som saft är något vi inte pratar så mycket om. Nu tar vi tag i den här dagen och håll i hatten, för idag händer det saker! Bland annat avslöjas det ju vilka artister som du kommer få se den 3 juni i Tivoliparken när det är dags för Allsången.

TV-koll

Anders ville lite enkelt prata om gårdagens TV. Nyhets-Rickard och jag fattade ingenting. Hade Daniel Westling rakat bröstet inför en pompig intervju?

Tema: Serven

I Båstad är det idag dags för en konferans, tennismedecinskt forum. Lite extra sving skulle man lägga på serven detta året. Vi skickade såklart vår egen bollkalle, Johan Pettersson, till Båstad.   

Tidningskoll

Vad står det i tidningarna idag? Och vad händer utanför studiofönstret? Något som helt får mig att tappa bort strålskyddsmyndigheten och andra viktigheter som står i tidningen.

Jättefågel på besök

Alla stora företag och städer har sin maskot. Kristianstad vill inte va sämre och Bruse är Kristianstads nya maskot. Givetvis kom han/hon/det på besök hos oss denna morgon.

Äntligen!

Och idag kunde vi äntligen avslöja vilka artister som kommer delta i allsången i Tivoliparken den 3 Juni. Kristina Ljungbeck från Kristianstad kommun och Jenny Sandgren, kanalchef på SR Kristianstad, avslöjade vilka vi kan se när sommaren startar den 3 juni.

Och inte nog med det, dessutom står alla datum klara för sommarens strandhugg. Lyssna här vad du kan bli bjuden på i sommar!

Imorgon är det onsdag. Kan vi toppa en sån här späckad dag? Det är klart att vi kan! 06.00 drar kalajset igång imorgon bitti.

Johanna Zachhau/SR Kristianstad