Skolavslutning snart yohooo!!!

Inte att jag var på många sådana under mina skolår. Men visst är det härligt när terminen når sitt slut, betygen är satta och sommarlovet kan äntligen börja. Varje år, vid varje skolavslut kunde jag inte bärga mig när tiden närmade sig och jag visste att jag äntligen kunde åka iväg till sommarhuset i Grekland för att semestra. Mina vänner väntade på mig varje år. Jag brukade nämligen alltid boka biljett för resa alltid några dagar innan själva skolavslutningen om inte någon vecka innan till och med, och startade lyxigt nog mina semestrar före alla andra! I dagens läge om jag tänker efter, vet jag inte om jag egentligen kanske gick miste om något speciellt här hemma under tiden jag åkte iväg. För medan alla mina kompisar och inte minst Juan i studion, kan nostalgiskt berätta hur de hade det på sina skolavslutningar så som nians men också gymnasiets, har jag inget att tänka tillbaka till och dela med mig av! Förutom att jag solade och badade i medelhavet med mina galna väninnor där nere hela dagar långa!

Hur viktig är DIN skolavslutning? ...var dagens fråga till dig som lyssnade på morgonprogrammet. Så här kunde det bland annat se ut hos lyssnarna:

"Under gymnasiet så hade jag världens hetaste engelska lärare. Jag va so into her. Så på studenten så tänkte jag skitsamma de e sista dagen jag har redan fått mina betyg så jag sa till henne. O de hela slutade med att jag firade studenten i hennes säng. Bästa avslutninge"

//Godmorgon, Elektra