21 MAJ FREDAG

Himla dyrt att bada på Himlabadet

Himlabadet är så himla dyrt - inte bara att bygga. Även inträdet kostar, det blir ett av de dyraste äventyrsbaden i landet. För en familj på 2 vuxna och 2 barn kostar ett enda besök 380 kronor.

Nedan följer dagens programpunkter och när de sänds. Alla tider är cirka och med reservation för ändringar. För att lyssna på det du vill, när du vill - klicka dig in

15.07: Vårkvällarna blir allt varmare och det närmar sig skolavslutning. Det innebär också många unga, berusade, på stans gator och torg. Vår reporter Fredrica Modin har frågat ungdomar om alkhol och festande.

15.20: Vuxna på stan ska lugna ner stämningen och slå larm om något händer. Diakonen Anna Lönneborg är samordnare för projektet i Sundsvall.

15.37: Himlabadet är så himla dyrt - inte bara att bygga. Även inträdet kostar, det blir ett av de dyraste äventyrsbaden i landet visar vår reporter Karin Lyckes granskning.

15.45: Det finns extra anledning att se upp på vägarna kommande veckor. Älgarna håller just nu på att stöta bort sina fjolårskalvar, som orutinerat tar sig ut i trafiken.

15.52: Se upp på vägen gjorde man under dagen också i Kovland - när Vallens skola ordnade lådbilsrally. Vår reporter Mikael Andersson var där och kollade hur det gick.

16.12: Skolinspektionen har under veckan varit på Bjästaskolan. Hur det gått berättar undervisningsrådet Sten Svanholm.

16.22: Fredagsfika med Gina Dirawi.

17.05: Nyhetsklippet där vinnare får P4 Västernorrlands kokbok!