25 maj

Hyreshus på Södermalm blir av med elen Han styr militären under bröllopet Klart för nya Stockholmsarenan

Idag stängs elen av i en hyresfastighet på Hornsgatan på Södermalm. Orsaken är att hyresvärden har inte betalat elräkningarna. En som drabbas drygt 80-åriga Ulrika Voghera.

Nu är det klart att den nya Stockholmsarenan vid Globen börjar byggas i höst. 2012 ska den vara klar. Men grannarna är oroade över byggbullret som förväntas de närmaste åren.

Med mindre än en månad kvar får spelbolagen allt fler förslag på vad man kan slå vad om i samband med kronprinsessbröllopet. Men kan man spela på att Victoria säger nej i kyrkan?

18-årige John Guidetti har gjort succé i allsvenskan under tiden han varit utlånad från Manchester City. Men det är fortfarande inte helt klart att han återvänder dit.

Överstelöjtnant Richard Beck-Friis Häll som har ansvaret för samordningen av tusentals militärer under kronprinsessbröllet har bråda dagar. Men vi fick en pratstund med honom på Slottet.

Den 11 juni börjar fotbolls-VM i Sydafrika. Både SR och SVT satsar stort trots att Sverige inte är med. Vi träffar Chris Härenstam på SVT, som ska kommentera VM-finalen den 11 juli.