25/5 17:25 Får jag träffa Bajrami imorgon?

Igår var jag orolig för att Oddevold kanske skulle få problem mot Gauthiod ändå, på grund av skador och sjukdomar. Det visade sig vara obefogat. Mitt utgångstips (3-1-seger) var till och med i underkant och Oddevold visade en riktig serievinnarkvalitet: förmågan att "studsa tillbaka" efter en förlust.

Och Ibrahim Tahini visade upp sig direkt.

Jag såg inte matchen men 5-1 ljuger knappast. IKO är tillbaka i tvåan för att vinna den.

Signaturen LSK 4-Evah undrar vad jag har att säga om Ljungskiles värvning (lån) av Erik Nilsson.

Säg så här: Om vi börjar med konkurensen på LSK:s ytterbackspositioner så är inte den mördande. Henrik Nikkilä är en frisk fläkt men med klara brister och Edwin Phiri går också att flytta på. På mittfältet finns en öppning till vänster förstås, där LSK inte riktigt hittat något bra alternativ ännu. Där ser jag Nilssons största chans om vänsterfoten är tillräckligt bra. MEN, jag undrar hur benägna Bosse W och Örjan G är att ändra i ett lag som nu fungerar väldigt bra? Särskilt med tanke på att mannen de i så fall släpper in i laget snart är borta igen. Vi får se, men mitt tips är att Erik Nilsson kommer att gå ganska obemärkt förbi.

Signaturen VIF:are vill ha en miljon kronor om FC Trollhättan tar "Kärna" från Vänersborg. Säg så här: Det låter lite magstarkt för en spelare i division tre med tre korsbandsoperationer bakom sig.

Imorgon är jag kommenderad till Råsunda för att bevaka landslagets träning inför matchen mot Bosnien på lördag. Emir Bajrami kan bli fokuspunkten om allt går i lås ikväll. Enligt de senaste rapporterna är han i Tyskland (!) för att genomgå en avslutande läkarundersökning innan övergången till Twente blir klar.

/SE