Lördag 22 maj

Blogginlägg 1 från Bröllopsreportern

Hallå alla bloggläsare, trogna som nya! 

Idag är en alldeles speciell dag. Jag har fått ett nytt stort jobb! Det började med att min chef steg in i mitt arbetsrum imorse och sa åt mig att lägga allt som jag höll på att jobba med åt sidan och ta kontakt med människor som har umgåtts eller vart i kontakt med Vickan eller Daniel och intervjua dom. Hon sa:

"Jag litar på dig Gabriella, du har ett lika härligt leende som Victoria och visst hänger du på Stureplan, jag litar på dig, jag litar på dig?! Det ska vara klart om fyra veckor!”

Självklart hade hon rätt, jag hänger alltid på Stureplan. Men det är inte bara det alla älskade trogna och nya läsare: folk brukar faktiskt säga att mitt leende påminner om Victorias. Snacka om att min chef känner mig och jag ska med glädja kasta mig in i det här ärofyllda uppdraget och jag kommer lägga allt annat åt sidan för just nu finns det nästan inget vackrare att lägga ögonen på än det kommande kungabröllopet. Jag är så glad att jag fått det här jobbet. så nu mina trogna och nya bloggläsare, kom igen skriv till mig om ni har nått minne eller möte eller rent av en relation med det blivande brudparet! Nu kör vi!

Puss o kjam /yourgabriella