Lördag 29 maj

Hårdrockssnack med Crucified Barbara och hur hittar man sin egen stil?

I P3 Star i lördags så pratade vi stil. Hur kommer man fram till vilken stil som är ens rätta, om man är en indietjej med röda sneakers, bratkille med bakåt kammat hår eller svartklädd emo-tjej? Cissi Wallin snackade bland annat med Sveriges för tillfället mest berömda hårdrockare, tjejerna i Crucified Barbara, för att ta reda på hur det här med stil och musik hänger ihop. Vi träffade också ett gäng tonåringar som delar med sig av sina sköna lookar och synpunkter på det här med stil. Hur kom de fram till vilken still som kändes mest rätt för dem?

I förra veckans upplaga av P3 Star på lördag ägnade vi oss fullständigt åt det här med stil. Cissi Wallin fick besök av Crucified Barbara som rockade järnet i årets upplaga av Melodifestivalen med deras låt ”Heaven Or Hell”. Cissi och tjejerna snackade om hur det här med stil och musik hänger ihop, men även vad Melodifestivalen gjort för deras karriär?

Stilexperten  som bland annat jobbat som stylist i Idol kom för att ge sina bästa tips kring hur man kan hitta sin egen stil om man till exempel bor i en liten stad och inte har värsta budgeten. Vi tog även en shoppingrunda på stan med 21-åriga pandatjejen Jonna och 15-åriga j-rockaren Robert för att snacka om hur de kommit fram till sina stilar.

Och inget P3 Star är fulländat utan vår favoritexpert på sex- och kärleksfrågor, Sandra Dahlén som självklart kom till studion och tog sig an en klurig fundering som handlar om en kille som blivit kär i sin kusin. Hur är det egentligen, är det lagligt eller olagligt att stöta på sin egen släkting?