Chatt med Anna och "Dala"

Här kan du se de frågor som ställdes till Anna Söderström Dahlberg och Sven "Dala" Dahlqvist:
Karin (mamma):Anna!! Jag vill bara säga att du är världens underbaraste tjej som bryr dig om alla speciellt de som står dig närmast/Kram
Anna Söderström Dahlberg:Hehe va gullig du är! Vi hörs senare!
per:vilken placering tror ni ösk slutar på i allsvenskan resp kif örebro i damallsvenskan?
Sven "Dala" Dahlqvist:Hej Per! Jag tror att ÖSK hamnar på topp 3 om Paulino kommer i form och laget i övrigt är friska. KIF kommer att göra sin bästa säsong. Gissar på 4:e plats...
Carina:Hej Anna!! Hur har du råd att spela så mycket golf. Det är ju dyrt har jag hört. Har du sponsorer eller får du betala allt själv??
Anna Söderström Dahlberg:Hej Carina! Golf är en dyr sport och i mitt fall nu när jag har blivit proffs kostar det mig mer pengar än tidigare då jag var amatör. Som amatör i golf betalar landslaget resor och sådana kostnader. I nuläget har jag lite sponsorer, söker samtidigt och för övrigt får jag betala kostnaderna själv. Det är kanske den tuffaste biten som golfproffs, men det får jag försöka tänka bort när jag spelar. Ha en bra dag! Anna
per:vilken placering tror ni ösk slutar på i allsvenskan resp kif örebro i damallsvenskan?
Anna Söderström Dahlberg:Hej Per! Jag tror både ÖSK och kif Örebro slutar 3:a faktiskt! Vad tror du?
per:tror nog att båda lagen hamnar på topptre jag med. europa, here we come! :-)
Anna Söderström Dahlberg:Helt rätt Per!!
per:tror nog att båda lagen hamnar på topptre jag med. europa, here we come! :-)
Sven "Dala" Dahlqvist:Härligt Per! Viktigt att vi i Örebro kommer ut i Europa .. ger fin status. Hoppas vi snart också kan ta det allsvenska guldet!!!!
Lisa:Hur länge har du kallats Dala? Har du andra smeknamn också?
Sven "Dala" Dahlqvist:Hej Lisa! Jag fick namnet av mina AIK-kompisar i Stockholm. Vissa fotbollskompisar har kallat mig Svenne andra har sagt Dallas. .
Mallis:Snygg bild på er två. Du borde bli reporter Anna :-)Vad fick Dala för fråga??
Sven "Dala" Dahlqvist:Tack Mallis! men vi tror att vi gör oss bäst i radio och med våra röster ..
per:ok, det var ingen kö här direkt... drar till med en fråga till: hur länge får ösk behålla paulinho och bedoya?
Anna Söderström Dahlberg:Hehe.. nej, vad gör alla örebroare?! Så pass bra som Paulinho och Bedoya är tror jag det är en tidsfråga hur länge ÖSK får ha dem kvar.. Men för vår del hoppas jag de är kvar länge! Eller hur Per!?
per:ok, det var ingen kö här direkt... drar till med en fråga till: hur länge får ösk behålla paulinho och bedoya?
Sven "Dala" Dahlqvist:Viktiga spelar för att vara på topp 3-nivå. Tror och hoppas att de är kvar året ut i varje fall.
Mallis:Snygg bild på er två. Du borde bli reporter Anna :-)Vad fick Dala för fråga??
Anna Söderström Dahlberg:Haha Tack Mallis! Tänk att få vara reporter, det vore häftigt! Jag frågade Dala om det "mås bo" som finns på gården utanför huset. Det är inte bara i rondeller vid västhaga som måsar bygger bo... Och är det någon man ska fråga om fåglar så är det Sven! Dock har jag lyckats imponera en gång på honom; då jag till min lycka fått beskåda en fågel vid namn Kohäger. Det visste han inte vad det var, vet du?! ;)
Lisa:Tack för det, men vilket gillar du bäst då? Dallas, svenne eller dala? :)
Sven "Dala" Dahlqvist:Dala är OK. Svenne låter lite obekvämt när nästan de flesta i min vardag kallar mig Sven ..
moderator:Om fyra minuter stänger chatten!
Mallis:Vad är det bästa med att spela golf Anna?
Anna Söderström Dahlberg:1. Att det är en idrott där du faktiskt själv kan bestämma över hur bra du vill bli. Jag är aldrig beroende av någon annan. 2. Miljön; tänk dig att få vara ute i frisk luft och vacker natur hela dagarna! 3. Har du en gång provat golf så är du fast! Det är en obeskrivlig tjusning med idrotten i sig och tänk dig; varje gång du slår ett slag har du möjligheten att bli ännu bättre!
per:"Hehe.. nej, vad gör alla örebroare?!" lyssnar på radio örebro såklart! tycker iaf att det är kul att höra er småprata omkring stort och smått i sportvärlden. hur länge får radio örebro behålla dahlkvist och dahlberg?
Sven "Dala" Dahlqvist:ibland tycker vi själva att vi är lite djärva i våra uttalanden .. vi triggar upp oss mot varandra och så har vi Mattias och Malin som vet hur de ska få oss att säga det där lilla extra ..
Kumling:Hej Anna. Vad har jag för garanti att jag blir nöjd med en ny golfklubba som har inköpts för stora pengar.
Anna Söderström Dahlberg:Hejsan! Hoppas att du har köpt en golfklubba som stämmer överrens med din längd (om du ställer klubbhuvudet vid fötterna ska skaftet nå dig ungefär till naveln vid en järn 6:a. Drivern är längre). För övrigt finns det nog ingen garanti.. hehe.. Men lycka till!
moderator:Nu stänger chatten. Tack alla ni som har chattat!