31 Maj Hemlig morgon

Idag säger vi tack och adjö till Maj-månad. Men innan vi gör det säger vi såklart goooooodmorgon och välkommen till en ny vecka tillsammans med oss. Hoppas helgen givit dig glädje och annat som man känner lycka av, exempelvis choklad. Själv råkade jag äta en bit rulltårta, och då väckte jag den sockerdjävul som slumrat och plötsligt hade jag ätit nästan en limpa rulltårta. Typiskt. Tur att det är måndag och nystart idag! Nu kör vi! 

Lyssnare listar eurovision

Lyssnarnas lista idag fick vi av Martin Bertilsson. Han är vår schlagerexpert i verkligheten och idag listade han fem saker som han tyckte varit bra med helgens spektakel. Själv orkade jag bara titta till låt 8 ungefär. Ni vet den där känslan när man liksom blir så generad att man liksom måste blunda och titta bort, den känslan fick jag av eurovision. Låt oss höra vad Martin tyckte och tänkte!

Hemligheter avslöjas!

Frimurarna, vad gör dom egentligen? Dricker blod och slaktar getter? Dom är så hemliga och spekulationer finns det många. Nu släpper frimurarna själv lite på hemligheterna och i lördags hade frimurarna i Kristianstad Öppet Hus. Vi skickade Johan som fick en liten inblick i hemligheterna!

Och Lilla Journalistpriset går till.....

Kommer du ihåg att vi för ett tag sen gästades av delar av gänget från skoltidningen Elite? Eleverna går på Söderportsgymnasiumet i Kristianstad och idag hälsade dom på oss igen så att vi kunde säga ett stort grattis!

Unt så viter, unt så viter

Vad gjorde vi mer denna morgon? Korade en vinnare i veckoquizet, ringde Åsa Berling som är Hälso och Sjukvårdsstrateg på Region Skåne och pratade om satsningen Smarta Skåningar, vi funderade över lysningspresenten som VI hade köpt till Vickan och Danne (ja, du var också med) och ja, 4 timmar förflöt smärtfritt.

Imorgon är vi med dig igen mellan 06.00 till 10.00! Tjoflax!