Lördag 12 juni

Joshua Radin och Kärlekspanelen

I lördags i P3 Star fick vi besök av Joshua Radin som just nu toppar listorna världen över med "I'd Rather Be With You". Cissi Wallin satte bland annat ihop ett klurigt Sverigetest för att se vad Joshua egentligen kan om vårt avlånga land. Dessutom så fanns Kärlekspanelen på plats i studion för att ta itu med lyssnarnas kärleksfunderingar och den här gången försökte de bland annat att reda ut hur man kommer fram till vilken läggning man har?

I P3 Star i lördags fick vi finbesök av amerikanska singer/songwritern Joshua Radin som just nu bland annat ligger som bubblare på Tracks med sin låt ”I’d Rather Be With You”. Cissis Wallin förberedde ett klurigt Sverigetest för att kolla hur mycket han vet om vårt gul-blåa land. Bland annat undrade Cissi om han har koll på vad den svenske hunken i amerikanska tv-serien True Blood heter, och som en extra sommarpresent framförde Joshua en exklusiv akustisk version av hans låt ”A Brand New Day” live i studion.

Dessutom kom Kärlekspanelen tillbaks för att hjälpa och guida lyssnarna genom alla snår och krokiga stigar i kärlekslandet. Bland annat hjälpte de en lyssnare som är osäker på om hon gillar killar eller tjejer och ville ha tips på hur hon ska ta reda på vilken sexuelläggning hon har.

Och som vanligt fanns vår sexexpert Sandra Dahlén i studion för att ta sig an ett nytt klurigt problem som en av våra lyssnare skickat in.