14 Juni

Aj. Jag har så ont i magen. Inte knip, men träningsvärk. Efter fredagens studentfirande med smörgåstårta, kladdkaka och annat man blir tjock av så fick jag straffa mig med ett tvåtimmars träningspass i lördags. Och idag har jag träningsvärk i varenda muskel. Men då har jag gjort något rätt iallafall.

En annan sak jag kan läggapå min lista över saker jag gjor i helgen är: klappat en ko. Det gjorde jag igår. Skoj, men det blev äckligt när den försökte slicka på mig. Då gick jag vidare.

Så, nu lägger vi helgen bakom oss och tar tag i dagen!

Pensionär VS nybliven student i Lyssnarnas lista

Vilket härligt möte det blev när vi i dagens lista fick både det bästa med att vara pensionär, den listan bjöd Åke Sjörin på. Och Johanna Karlsson listade också, hon tog studenten i fredags, och hon listade det bästa med studenten!

Villabrand i Åsljunga

Under morgonen kunde vi höra i dom lokala nyheterna att en villa i Åsljunga utanför Örkelljunga brann ner till grunden tidigt i morse. Troligtvis handlar det om ett rån som föregått branden. Vi pratade om detta med Micke Persson, informatör på Polisen i Skåne.

Förstagångsväljarpanelen på plats igen

Till hösten är det val i Sverige. I Sverige finns det massor av förstagångsväljare och tre av dom är med oss med jämna mellanrum, och idag var det dags igen. Felix Prommersberger, Petrina Karlsson och Nicholas Harrison hälsade på oss idag och funderade över ungdomsarbetslösheten och jobben, en stor valfråga.

Arbetsförmedlingen är redo för anstormningen

Mer jobb skulle det pratas denna morgon, och Johan tog över. Detta är morgonen som arbetsförmedlingen har fullt upp eftersom många av de som tog studenten förra veckan ska söka jobb. Johan Pettersson har åkt till arbetsförmedlingen i Kristianstad tillsammans med ett gäng nybakade studenter för att ta reda på mer om läget på arbetsmarknaden.

Olle Jönsson i ovanligt neutral t-shirt

Lasse Stefanz har gjort det igen.  Nya plattan heter "Texas" och på omslaget står gänget i Texas! Nähä, det var visst i skåne det var fotograferat. Olle hälsade på och pratade fotbolls-VM, Jerry Williams träningsvanor och sjöng lite på danska.

Tack och adjö för idag

Det är slut för idag. Imorgon är vi med dig igen. 0600 slår vi på gongongen!

Johanna Zachhau/SR Kristianstad