16/6 07:23 Kom loss i kylan

Nu får de ta och rycka upp sig där nere i Sydafrika. Jag har länge haft tålamod med den trevande inledningen men nu börjar humöret vända. Knappt en enda kanonmatch har vi fått se i VM så här långt och målsnittet är långt under det trista mästerskapet i Italien 1990. Dessutom är antalet skott på mål bara hälften jämfört med redan nämnda VM, enligt statistik från the Guardian. Va e det frågan om?

Man vet att världen är upp och ner när den bästa rapparen är vit, den bästa golfaren svart och Tyskland spelar VM:s mest kreativa fotboll.

En fördel är dock att det inte känns lika beiget att prata om superettan nu, när VM inte riktigt levererar.

Ikväll är det dags igen och från lokalpressen meddelas att  Samt att Erik Nilsson vill sänka Hammarby efter att gjort succé i de två första matcherna i LSK (hittar ingen länk dit). Gott så. Det ska bli spännande att se våra båda lag ikväll. Jag tror att FCT kan nita Falkenberg och om LSK skulle lyckas med att göra detsamma mot ett sargat Bajen, ja då ser det riktigt riktigt bra ut. Josemar är förvisso avstängd och det är ett rejält avbräck men Wålemark och Glans kan i en allt större utsträckning välja från en skadefri trupp. Andreas Tobiasson värmde upp inför matchen senast och sa till mig efteråt att han satsar på att spela i U21-laget i nästa vecka. LSK har ett riktigt bra lag när alla är friska.

 för mig i morse och det är ett tungt avbräck för IFK. Samtidigt öppnar det för trollhätte-Erik Dahlin och Rönnängs-Marcus Sandberg. Och då blir vår koloni i mesta mästarlaget ännu större. Kul!

Kul är det också

Om VM ska lyfta gäller det nog att sätta sitt hopp till

/SE