"Cornelis - en hyllning" sändes första gången 2007, 20 år sedan Vreeswijks bortgång. Lyssnarreaktionerna var minst sagt positiva...

________________________________________________________________________________ TACK för fyra timmars fantastisk radio! Programmen om Cornelis var så njutbara, högkvalitativa och genomarbetade. Cornelis var en stor diktare och han är en av mina absoluta favoriter.Vänliga hälsningar Agneta ________________________________________________________________________________ Hej, missade programmet i radion ( upptäckte det med 5 min kvar på sista programmet nyårsdagen) Nu har det fått förgylla två "mellandagar" på kontoret via webbradion. Tusen tack för ett mycket fint program. Min absoluta favorit, just nu är, Felicia adjö.
Mvh Rolle ________________________________________________________________________________ TACK Fredrik för en skön och mycket fin serie! När jag lyssnat på serien har jag ömsom skrattat ömsom gråtit, i båda fallen hejdlöst. En gång mitt i trafiken i bilradion och då var jag tvungen att köra åt sidan och parkera vid vägkanten medans programmet pågick för att inte ställa till med olycka.
hälsar Kenneth ________________________________________________________________________________ Tack för en mycket bra programserie!
Benny ________________________________________________________________________________ Skulle skrivit till dig för längesedan - för att tacka för din fina serie om Cornelis - men bättre sent än aldrig! Intressanta vinklingar och bra intervjuer. TACK!
Varma hälsningar Susanne ________________________________________________________________________________ alldeles lysande! Intervjuinnehållet kopplat till musiken är otroligt snyggt ihopsatt och storylinen är alldeles utmärkt Vinner du inte pris för den ska jag baske mig skriva en insändare!
Andreas ________________________________________________________________________________ De unika och fantastiska minnesdokumenten måste få kunna höras på nytt!
Lars-Åke ________________________________________________________________________________ Jag är en av Cornelis unga fans, och jag har med stor glädje lyssnat på minnesprogrammet i 4 delar på webben. Otroligt bra och intressant! Jag satt ofta med en stor klump i halsen och rördes av de varma berättelserna från Cornelis nära och kära. I de sista programmet, satt jag och grät länge. Det var ett väldigt fint avslut på serien. Och TACK för att ni valde att spela en snutt av Cornelis kanske vackraste låt: Fredrik Åkares morgonpsalm. Tusen tack! Jag kommer att lyssna på programmen igen.
Hälsningar Sandra ________________________________________________________________________________ Hej, har just lyssnat på Cornelisprogrammen. Kanonbra! Tack.
mvh Tommy ________________________________________________________________________________ Det var både trevligt, underhållande och rörande att lyssna till.
Magnus