Åsele

Bråkig marknadsnatt

Det var en stökig kväll och natt i Åsele med flera fall av misshandel, en av dessa betecknas som grov de övriga är av lindrigare art. En person greps och fyra togs in till förhör  i samband med anmälningarna om misshandel och fem personer omhändertogs för fylleri.

En 16-årig kvinna misshandlade en 20-årig kvinna med knytnävarna på ungdomscampingen i Åsele strax efter midnatt. 16-åringen sa till polisen att anledningen var att hon ofredats av 20-åringen. Det hela slutade med en anmälan om misshandel mot 16-åringen och en anmälan om ofredande mot 20-åringen.

En man blev skallad i ett öltält i Åsele i natt. Gärningsmannen hittades i närheten av polisen och medtogs till förhör, men släppts efter förhör och identifiering.

En 24 årig kvinna är misstänkt för misshandel efter ett slagsmål på Trillens festplats i Åsele. Enligt polisen var misshandeln ej av allvarligare art, men ska utredas vidare.

En 21-årig man i Åsele greps kvart i fyra inatt misstänkt för misshandel av två personer. Han ska ha sparkat och slagit och även använt en planka och polisen betecknar det som en grov misshandel, de båda misshandlade fördes till sjukstugan för vård.