20/7 06:51 Vi åkte mot TFF

Äntligen en positiv Liverpoolnyhet. Joe Cole är klar. Cole är en bra spelare och jag ser fram emot att se honom på Anfield. Men ännu mer nöjd är jag kanske ändå över att han inte kan sänka Liverpool fler gånger. Det

Både TTELA och Bohusläningen rapporterar om att FCT respektive LSK är på väg att föra in nya spelare i sina trupper. FCT behöver en back, LSK behöver en anfallare. Spelarna ifråga vet jag väldigt lite om men låt oss konstatera att det är av yttersta vikt att träffa rätt för de inblandade klubbarna. En spelare som lyfter laget och ger ny energi till gruppen är mer eller mindre ett måste för FCT om skutan ska vändas på rätt köl och kontraktet räddas. För LSK skulle motsvarande fullträff kunna innebära ett rejält försök på de allsvenska platserna (även om jag är rädd för att de tappade poängen mot Öster kommer att kosta för mycket).

 Själv var jag med vid ett tillfälle men det blev dessvärre respass i 16-delsfinalen mot Trelleborgs FF (som sedemera kom tvåa). Ikväll hoppas jag kunna smita förbi Heden och kolla in någon match innan jag går till Gamla Ullevi för att titta på ÖIS - J-Södra. Vid eventuell ÖIS-seger kommer vi att få se hur snabbt det kan gå att ta sig från mitten till toppen i den nuvarande superettantabellen.

/SE