Fotboll

LSK och FCT letar fortfarande

Transferfönstret är öppet och både Ljungskile och Trollhättan är på jakt efter förstärkningar. Men än så länge är inga nyförvärv klara för våra Superettan-klubbar.

Ljungskile har bestämt sig för att skicka hem nigerian/amerikanen Pedro och bosniern Aleksandar Sandro som provspelat med klubben den senaste tiden. Helsingborgs brasilianske anfallare Rafael Porcellis blir kvar ett tag till, men där blir det troligtvis inget nytt kontrakt säger Lennart Johansson till Sveriges Radio Väst.

Han säger också att en ”etablerad anfallare” kan vara på väg in, men att det i så fall inte blir klart förrän tidigast nästa vecka. Han vill inte gå in närmare på vem spelaren är.

– Vi letar först och främst efter en anfallare. Förhoppningsvis kommer vi också att göra klart med ytterligare än spelare utöver det innan transferfönstret stänger, säger Lennart Johansson.

För FC Trollhättan är det försvaret som ska förstärkas och de letar fortfarande efter en spelare som kan gå in i laget. Den amerikanske mittbacken Shane Recklet är fortfarande aktuell och beslut om eventuell övergång ska tas inom kort.  

– Marknaden är tuff just nu, men vi hoppas kunna hitta en lösning, säger Anders Johansson som är fotbollsansvarig i FC Trollhättan.