Panty Free Friday i kopieringsrummet

Jag kan inte riktigt minnas hur vi hamnade där, i det trånga, varma kopieringsrummet den där eftermiddagen. Jag minns att det var en fredag, och på fredagar har jag som vana att aldrig ha trosor på mig.

I ett desperat försökt att göra min arbetsvecka lite roligare kom jag på idén att införa PFF. PFF betyder Panty Free Friday och innebär i väldigt exakta och korta drag, att man inte har trosor på sig på fredagar. Bara tanken på att gå omkring bland kollegorna och inte ha mer än en kort kjol som dolde mig fann jag pirrigt upphetsande.

Så en fredag smög han sig upp bakom mig medan jag stod och väntade på att mina kopior skulle bli klara.

Det var eftermiddag och kontoret hade börjat tömmas på folk. Jag minns hans varma andedräkt i min nacke och hans hand som sakta sökte sig uppför insidan av mitt lår mot mitt sköte. Hans muskulösa kropp som tryckte sig mot min.

Jag antar att vi alltid haft en speciell relation, chefen och jag. Redan dagen då han anställde mig märkte jag att det var något i hans blick, något som fick mig att känna mig nästan naken. Visst har jag fantiserat om hur han kallar in mig på sitt rum för att ge mig en uppläxning och hur jag frågat om det inte fanns något jag kunde göra för att ställa allt tillrätta igen. Men inte i mina vildaste fantasier trodde jag att något sånt här skulle hända.

Jag tror att jag märkte när han kom in i rummet, hans djuriska dragningskraft fick min kropp att spänna sig innan han ens var i närheten av mig. Värmen och den kvava luften i det trånga utrymmet hade redan gjort att min hud var fuktig.

Han smög upp bakom mig och la sina manshänder på mina höfter. Jag kände hur han tände en eld inom mig. Sakta drog han upp min kjol och blottade min avsaknad av trosor. Ett svagt skratt undslapp honom.
- Jag har drömt om att ha dig såhär sedan jag första gången såg dig.

Jag hörde mig själv flämta till när han drog ner mitt axelband och pressade sina fuktiga läppar mot min axel. Rörelsen från hans läppar spred sig som en löpeld i min kropp. Jag kände åtrån rusa genom hela mig. Först som ett pirrande i axeln där hans läppar lämnat ett varmt avtryck, ner genom min mage som knöts sig, mina lungor som kippade efter luft och ner mot mitt sköte. Mitt begär efter honom fick min andhämtning att bli tung och mitt hjärta att dunka, dunka, dunka i takt med ljudet från kopieringsmaskinen.

Jag vände mig om och tittade honom stint in i ögonen. Hans blick flackade, han verkade nästan lite rädd. Jag la min hand utanpå hans byxor och kunde genom det tunna tyget känna hur mycket han ville ha mig. Jag kunde känna hans åtrå bulta mot min handflata.

Med dimmig blick tittade jag på honom och mumlade fram:
- Ta mig. Ta mig nu.

Han var inte svårbedd och snart hade mina kläder fallit ner i en hög på golvet. Tyst och försiktigt för att inte dra uppmärksamheten till oss omfamnade vi varandra och lät våra svettiga kroppar tryckas mot varandra.

Hans bultande mandom pressade mot min bara mage och jag lät mina händer smeka över hans rygg och upp i hans tjocka hårman. Med ett fast grepp i hans hår tryckte jag honom ner på knä.

När jag lämnade jobbet den eftermiddagen, med en hög kopior som minne av PFF under armen, var jag förvissad om högre lön och en betydligt mer spännande arbetsvardag.