5 november Fredagsmys i studion!

3:25 min

"När katten är borta dansar råttorna på bordet"...ja det heter ju så. Eftersom att Anders har lite ledigt idag så passar jag och Johan på att ha en avslappnad fredag med varierat innehåll. Jag ska ge er lite kul tips på vad som händer i helgen både här och där. Vi ska snacka bilar med Mats Nilsson från Söders Bil. Hur bra är vi på att utrusta vår bilar inför vintern? Har man allt det där som är bra att ha i bagageutrymmet? Jag har ju en och annan fråga själv över vad jag ska tänka på med min gamla Bettan...

Musik ska byggas utav glädje, av glädje bygger man musik. Lill Lindfors kunde inte sagt det bättre. ABA är den gotländska trion som är i sina bästa år med fötterna på jorden och huvudet bland stjärnorna. De ger oss musik och jag ska se om jag kan råda bot på namnförslag, som gruppen efterlyst i svensktoppen. Vi får se om de gillar några av de förslag jag har på min lista. AnnBia, Katalie, FeJaRo är några...hmm ja jag tycker de är lite kul med annorlunda namn sen om ABA tycker det...ja det återstår att se.

Svenskarna är sämst i Norden på att utrusta bilen kunde man läsa i veckans tidningar. Uttrusta med vad undrar jag då förutom det uppenbara...vinterdäck! Så om jag ska gissa hej vilt nu så tror jag att följande saker är bra att ha i bilen.

*startkablar. Jag vet vad det är även om jag inte kan använda prylarna.

*Bogseringslina, så någon kan dra bilen om den inte vill starta.             

*Bensin dunk är alltid bra att ha vid soppa torsk.    

*Reflexväst, för man vet ju hur lite man syns i mörkret om man skulle  behöva stanna vid vägkanten.

 *En filt och en flaska vatten. Det är ju min mammas husmors knep för blir man stående i väntan på bogsering så kan det bli kallt.