Om kanalen

P4 är kanalen som finns unikt för dig i Örebro län, men som samtidigt är hela Sveriges kanal.

Det är den snabba och närvarande lokala kanalen som utgår från din vardag och är också kanalen för sport och barnradio.

P4 består av P4 Örebro och 24 andra lokala kanaler som sänder lokalt under dagtid på vardagar. På kvällar och helger samt mellan 13 och 15 på vardagar sänds gemensamma program. Vi presenterar nyheter, aktualiteter, kultur och livsstilsfrågor tillsammans med bred radiounderhållning i form av både klassiker och nysatsningar.

Var tredje länsbo lyssnar på P4 Örebro och över hela landet är det fler än tre miljoner personer som lyssnar mer än tre timmar på våra program. Varje dag!

Kris och beredskap. P4 är också kris- och beredskapskanal som ständigt kan förse allmänheten med viktig information.

Utbudet är brett och folkligt med program som exempelvis Morgon i P4, Förmiddag i P4, Eftermiddag i P4, Melodikrysset, Karlavagnen, P4 Extra och Ring så spelar vi.

Musik. För dig som gillar musik erbjuder vi varje vecka livemusik från såväl lokala artister som stora stjärnor på besök i länet. Dessutom specialprogram, som bland annat P4 Dans, P4 Musik och P4 Live med musik från små och stora scener runt om i landet.

I radiohuset i Örebro arbetar ett 30-tal personer. De flesta jobbar för P4, men vi gör också program för P1, som t ex Gudstjänster.