onsdag 6 april

I en radio nära dig från en limousine

8:13 min

Måndag och tisdag fick hela ordinarie morgongänget prova på det här med att åka hem vid halv fem snåret på eftermiddagen i rusningstrafik. Vara uppe lite längre på kvällen och utbildas. men idag kära vän, 03.45 pep klockan och återigen var det dags för Morgonen med Anders Liljeqvist! Och som vi ha saknat dig! Varför sända radio från studion hela tiden när man kan göra det från en limousine?

Och när man återvänder på det här viset efter två dagars kurs och har längtat efter dig och radio, då ska det slås på stora trumman. Så sista timmen idag var det radio direkt från en limousine. Hur kan vi då sammanfatta måndagen och tisdagen där vi provade livet som kvällslirare och vanliga 8.00-pendlare? jag kände mig som fantomen, ibland klär jag mig i vanliga kläder och åker tåg som så många andra.....

Von Pettersson haj och ivaj

Innan dess hann vi med en hel del. Johan Pettersson satte sig i bilen (en vanlig radiobil) och åkte iväg för att träffa författaren Björn Af Kleen. Imorgon gästar han Kristianstad för att berätta om sin senaste bok, PS, som tar upp bland annat frågan "adel kontra samhället". Jag vill va adlig. Johanna von Zachhau hade varit tjusigt. Det bör man ju heta när man åker limousine kan jag tycka.

Camilla vill ha hjälp!

Idag var spaningen från Ängelholm ett rop på hjälp. Camilla Jönsson som vi ringer varannan onsdag sprudlar ju alltid av energi, men idag erkände hon att hon är så trött när hon vaknar att hon tror hon ska avlida om hon går upp. Ingen behaglig känsla helt enkelt. Lyssna på Camillas spaning här och ge henne lite tips och råd!

Limousinemorgon

Och såhär blev det. Vi testade att köra genom drivethrough och beställa lite hamburgare, vi kasade runt på de skinniga sätena, vi körde en nyhetssummering. Allt man bör göra i en limo (inom rimliga gränser) gjorde vi.

Sådär ja, onsdag fast det känns som måndag. Förvirrande, men härligt. Vi hörs imorgon din spillevink!

Johanna Vån Zachhau