Luleå får som man vill

Det har blivit dags att printa ner några rader som handlar om Luleås backar till kommande säsong. Jag tror man kommer ha en riktigt bra backuppsättning. Två backar till ska in, kanske tre. Jag ska nu beskriva varför Luleå kommer få Jackpot på roulett ala backplats.

Vi vet att Luleå är intresserade av:
Janne Niinimaa.
Johan Fransson.
Niclas Wallin

Jag tror att MINST två av dessa kommer ingå i Luleås trupp. Johan Fransson och Niclas Wallin. Jag kan ha fel men mina källor säger att Wallin är klar och att Fransson är nära för att bestämma sig för spel i Luleå.

Då återstår Janne Niinimaa. Här pratar vi pengar. Det är inte uteslutet men av dessa tre toppbackar håller jag det som mest otroligt att Niinimaa spelar i Luleå kommande säsong.

Vad är det då som säger att MINST två av dessa tre "otroliga" backarna kommer spela med Luleå? Det finns två stora orsaker. Chansen på guld och rykten.

Chansen på guld: Luleå gjorde en kanonsäsong ifjol och har värvat för att bli ännu bättre. Det vet dessa backar om och alla vill ha ett guld. Det talar för att backarna vill spela. I Wallins fall kan det vara sista chansen på SM-Guld. Han är ju inte purung längre.

Rykten: Kan tyckas konstigt men detta är ändå logiskt. Vilka ryktas till backplats inom Luleå? Jo, ovan nämnda trio. Ingen annan? Varför? Borde inte Luleå vara ute med sina krokar om det fullkomligt "skiter sig" med dessa tre?

Kanske, vi säger att det är på det viset. Lyckas Luleå då hålla det så imponerande hemligt att ingen, absolut ingen, lyckats få reda på någonting? Skulle inte tro det.

Här har ni en lista på det Luleå tidigare lyckats hålla hemligt så bra under säsongen.
Damien Fleury (Praktexemplaret)
Mattias Persson
Sami Sandell
Ville Viitalouma
Daniel Gunnarsson

Johan Harju och Johan Gustafsson lyckades man hyfsat med men deras namn var uppe i media, både en och två gånger innan det blev offentliggjort.

Men inte en enda back ryktas till Luleå förutom Fransson, Wallin och Niinimaa. Återigen varför?

Gullbrands förklaring: För att det inte finns några andra alternativ och DET om något borde betyda någonting.