Det här är den perfekta supersommaren

Välkommen till Hannas Perfekta Supersommar! Äntligen har Hanna Hellquist fått ett alldeles eget program i P3 och det kommer bli helt jävla perfekt. Varje fredagseftermiddag tar hon emot kända gäster, bland vinbärsbuskar och nässlor, i sitt sommartorp i värmländska Grums. Alla får kavla upp armarna och hjälpa till när avloppet står och läcker, fågelhuset ska städas ur eller grannsämja ska smidas.

Först ut att gästa torpet är Oskar Linnros som får vänta länge bland alkisarna på stationen i Grums, eftersom Hannas sunkiga Volvo får soppatorsk mitt i skogen när hon ska hämta upp honom. Men allt ordnar sig när Hanna överraskar Oskar med ett vitt piano och som tack skriver han en magisk signaturmelodi till programmet.

Fredagen därpå kommer komikern och klubbarrangören Karin Kakan Hermansson. Hanna tar med Kakan på Ponnytrav hos grannen och förhör henne om hur det är att gå från att vara lesbisk till att plötsligt börja ligga med killar.

När populäre programledaren Fredrik Skavlan kommer till Hannas Perfekta Supersommar har mamma Lisbeth fixat håret och sambon Göran har ett badrumsskåp som han hoppas att Skavlan kan hjälpa honom att montera ihop. Hanna försöker få Skavlan att kasta ölflaskor, svära och kasta av sig kläderna.

Det är dags för sommarfest! Miss Li, Hanna och Kodjo ordnar grillfest med cowboytema för grannarna. Men allt urartar och det blir bara en svennig husvagns-barbeque med halvdan allsång. Helt perfekt!

Sista perfekta fredagen besöker Soran Ismail Hanna. Han är rädd för landet, hatar naturen och skräms av hotet av grannar som när som helst kan titta förbi. För att få honom att slappna av ordnar Hanna hemmaspa på verandan. Han rullas in i havregryn, Badas i jordgubbar och får ägg i håret.

Hannas perfekta supersommar sänds på fredagar i P3 med start 22 juli kl 16.00-18.00.