Liselotte Karlsson

Namn: Liselotte Karlsson

Mitt smultronställe på sommaren: Helsingborg, med stranden, shoppingen, Ebbas fik, min underbara kompis Christina Uhlin och alla de andra på Allers (där jag har jobbat en gång), alla restauranger och barer. Mysigt!

Världens bästa sommarplagg: Det finns inga bra sommarplagg. Sommaren är den värsta tiden om man som jag inte klär i t-shirt och shorts. Helst skulle jag gå i yllekappa och grova kängor året runt.

Min hemliga last: Jag har inga hemliga laster. Erkänner villigt att jag älskar chips, ostbågar och jordnötter.

Mitt värsta sommarminne: Möjligen flygresan till USA en sommardag 2004, då jag hulkande och stel av skräck, samt halvt bedövad av alkohol, försökte överleva min flygskräck när turbulensen började redan någonstans över de norska fjällen.

Det här lägger jag helst på grillen: Fläskkarré.

Bästa sommarlåten genom tiderna: Inte världens bästa låt, men en bra sommarlåt åtminstone, är "Boys of summer" med Don Henley. Som i och för sig handlar om saknad och annat elände när sommaren är slut.

Om jag fick en miljon på fickan skulle jag...: Min återkommande dröm om att bli snuskigt rik går ut på att jag i smyg överraskar mina närmaste med att deras skulder är betalda, så att de får bra ekonomi resten av sina liv. Men med en miljon på fickan skulle jag nog bli mer självisk och lägga dem på ett hus till mig och mina barn. Faktiskt.

/Liselotte