Oklart om platsen där mördade kvinnan hittades också är brottsplats

Länskriminalpolisen i Stockholm fortsätter utredningen av mordet på den 56-åriga psykologen från Stockholm och väntar nu på resultat från obduktion och teknisk undersökning. Ännu finns ingen misstänkt.

Den 56-åriga stockholmspsykologen hade varit försvunnen i nästan två veckor när hon hittades död av en svampplockare i ett skogsdike i Övergran utanför Bålsta i går eftermiddag. Platsen ligger ca 150 meter från en parkeringsficka på väg 263.

Under dagen har polisen gjort en teknisk undersökning på platsen och pratat med boende i området som kan ha gjort intressanta iakttagelser.

Kvinnans död kategoriseras som mord men så länge kan polisen inte säga något om hur kvinnan dött eller om platsen där kvinnan hittades också är brottsplatsen och det finns i nuläget ingen misstänkt säger Ulf Göranzon presstalesman på Stockholmspolisen.

Resutatet av den tekniska undersökningen tillsammans med resutatet av obduktionen som påbörjas på onsdag förväntas kunna ge ytterligare upplysningar om vad som hänt kvinnan. Polisen utesluter inte att hon kan ha funnits på platsen redan den 18 augusti alltså samma dag som hon försvann säger Ulf Göransson.