Medieormen på Sweden Social Webcamp

"Alla kan göra sin egen unconference"

9:40 min

Lyckas Medieormen få svar på frågan: Hur kan det som händer på få betydelse för folket hemma på fastlandet.

 ger konkreta förslag och  spanar trender inför kommande år. 

Men vare sig eller  tycker att man kan förklara vad Sweden Social Webcamp eller Twitterliten är för de som befinner sig någon annanstans än på ön.

Man behöver inte vara intresserad av webb eller datautveckling för att dra lärdom av SSWC, menar Annika Lidne. Till vardags jobbar Annika med analys och strategier för socia medier och hon tycker att alla oavsett inriktning kan ta lärdom av det kreativa med att hålla en unconference.

- Det spelar ingen roll om man gillar akvariefiskar eller bilar, dra ihop ett gäng och se vad som händer, säger hon till Medieormen.

De flesta som Medieormen pratat med verkar ha det gemensamt att de vill komma tillbaka. Det är bara Therese Göterheim som sätter ett motkrav.

- Jag vägrar bo i tält, sist jag tältade var i ett pippitält hemma på vardagsrumsgolvet och jag håller mig gärna till det minnet.

Medieormen fick också tips om att det på Twitter dykt upp en grupp för de som ville men inte kunnat ta sig till Tjärö av olika skäl. Där samtalades det under hashtaggen  .

Foto: