tisdag 6 septemer

Mycket sex och kärlek

10 min

Vi vakande upp till en tisdag som innehåller tisdagslåt, diskussioner om lunchpriser, 1770-tals roman med mycket sex och kärlek, nöjeskoll, teknikförskola och annat vi funderade över en tisdagmorgon i september. 6 september, välkommen och håll i hatten så kör vi!

Johan hade fått många tips till tisdagslåten på en hembränningsvisa. Vad är det folk tycker är så kul med det? Johan försökte förklara för oss, men jag är ledsen, idag köpte jag inte tisdagslåten.

Grottbjörnens folk kan slänga sig i väggen

Frida Skybäck har alltid haft en dröm att det är författare hon ska bli. Örkelljungatjejen skrev deckare, men fick inget utgivet. Då slog hon till med en 1770-tals roman och då nappade bokförlagen. Om en månad kommer Fridas debutroman och vi hade den färska författaren som gäst idag och pratade 1770-tal och författardrömmar. Och Frida utlovade mycket historia, sex och romantik i nya boken.

I´m a barbie girl

Nu är den här! Undersökningen som visar vad en lunch kostar i vårt avlånga land, var den är billigast och var den är dyrast. Och så har man korat 90talets sämsta låt. Viktigt vetande alltihop!

Invigning!

Idag är det ingvigning av en ny teknikförskola i Tollarp. Är det pompa och ståt så skickar vi såklart det flärdfullaste vi har, Johan!

På tal om flärd, imorgon är det onsdag. Minilördag. Vi står på som vanligt med start 06.00! Hörs i gryningen!

Johanna Zachhau