Ali Mohammadian

En vecka utan fotboll

I morgon har det gått en vecka sedan jag tränade senast.  Har ju vart sjuk senaste tiden, förkyld och halsont, men inte på något sätt döende, men tillräckigt för att vila istället för att träna. Sedan var det tur i oturen att jag var avstängd mot Rosengård samtidigt som jag var sjuk.

Men ibland kan det vara skönt att vara träningsledig en period, kroppen hinner gå ner i varv lite och alla småsmällar man fått hinner försvinna och man hinner med en del annat. Men missförstå mig inte, jag har saknat att träna hela veckan som gått och jag är supertaggad att träna och att få vara tillgänglig för match igen.

Vi har Sylvia på söndag som gått som en maskin fram tills att de möte Oddevold där de äntligen förlorade!!!! Så nu leder Varberg serien igen och ÖIS har närmat sig. Synd att det blev ÖIS och inte vi som tog upp kampen med de två lagen. Kändes som att det stod och vägde lite när vi möte ÖIS borta om hur vår säsong skulle se ut. Nu blev det kryss och efter det har vi inte gått så bra som vi hoppats, medan ÖIS radat upp seger efter seger och nu känner vittring på toppen.

ÖIS hör till Superettan minst och till och med kanske Allsvenskan, det är lirarnas lag och har tradition och publik för spel högre upp. Så jag tror att ÖIS kan kanske, kanske ta andra platsen och kvala sig uppåt till Superettan.

När man då ser att en motståndare (ÖIS) som man vart bättre än över två matcher i serien kanske tar steget upp i Superettan så känns det surt. Då känns det som att man haft kapaciteten men på ngt sätt slarvat bort det under vissa ofokuserade ögonblick i x antal matcher och det förstör ju hela säsongen på ett sätt tyvärr.

 Men nu är det som det är och vi får fokusera på att visa att vi är ett så bra lag som vi själva känner att vi är och ge Sylvia en härlig kamp om tre poäng på en grym arena (Norrköpings Arena). Fan bara storbildskärmen är ju större än vår långsida på Edsborg typ (som spelare när man tar emot bollen kan man titta upp snabbt på skärmen och se ifall man har en spelare i ryggen) så stor är den storbilden de har där hehe typ:P

Wordfeud-kampen fortsätter, kan meddela att Zwetten inte har det finaste ordspråket när han kommer på ord:P hehe. Plus att jag leder över honom, stort!!!  Sedan åkte jag tyvärr på storstryk av Caroline men ska ta revansch mot henne utan tvekan!

I kväll blir det Valencia-Barcelona på tv men innan det så kanske vi redan har korat årets vinnare i allsvenskan och det är en grym prestation ifall det skulle ske redan ikväll. Heja Helsingborg!

Övriga nyheter ör att jag bokat in en grym fotbollsresa till italien där Juventus-Fiorentina och Milan-Parma ska ses på en tredagar tur till italien J Kommer bli en grym upplevelse utan tvekan! J Forza italia.

Om ni inte redan sett Fotbollens sista proletärer om IFK Göteborgs resa till Europatoppen så kolla in den! Snacka om gemenskap och sammanhållning i grupp och inte undra på att kaptenen som var Conny Karlsson har fått ihop det så bra som tränare för Helsingborg och i kväll står som mästare i Sverige!