Erotisk fanfiction om Nisse Edwall & Manne Forssberg

5:24 min

- Du som är kille, vad är bäst? Att bli smekt på bröstet eller smeka någons tuttar?
I stället för att välja svarar han:
- Jag skulle inte vilja vara utan något av det.
Nisse verkar inte vilja inflika något, så Manne tilllägger:
- Jag tycker det är jättehärligt att bli smekt på brösten.

- Hur ska man göra då? blir den naturliga följdfrågan, diplomatiskt utdelad till honom efter att Hanna och Malin har fått dela med sig av sina preferenser.

Han börjar utförligt beskriva och demonstrera, som om Manne behöver bli påmind om hur handrörelsen känns. Tre ögonpar vilar nu på honom och medan tjejerna ler och skruvar lite på sig, studerar Nisse honom lugnt. Ljudet av händer mot tyg fångas upp av mikrofonen och det blir snart lite fnissigt i studion.

Som programledare skyndar sig Nisse att försöka förmedla till lyssnarna det som sker utan ord, men Manne överröstar honom med sitt pedagogiska utlägg.

Han försöker alltid svara så uppriktigt och utlämnande som möjligt, men som vanligt känner han sig lite för exponerad. Det blir inte bättre av att  Hanna gladeligen avslöjar att hans bröstvårtor har blivit jättestyva.

Hans blick återvänder till Nisse i hopp om att han ska gå vidare i samtalet. Men istället för att vara till hjälp har Nisse fastnat med blicken på Mannes blå tröja och de styva bröstvårtorna som skymtar innanför. Blicken är mörk och han har ett knappt synligt leende på läpparna. Manne slås av tanken på hur opersonlig programledaren framställs som ständig intervjuare. Det glöms lätt bort att hans neutrala roll bara är professionell, han ska ju representera lyssnarna och deras funderingar.

Samtalet om tuttar når sitt slut och de lämnar studion för att filma ihop en kort trailer till webben. Innan de börjar går Manne på toaletten och får sällskap av Nisse. Frustrerad börjar Manne fundera på hur han ska ta sig ur situationen utan att avslöja sitt egentliga ärende.
En snabbrunk efter allt sexprat. 

Han hinner inte fundera så mycket för Nisse pratar på om eftermiddagens inspelning. Då och då sticker han in frågor som tvingar fram mumlande svar ur en väldigt disträ Manne. Efter ett tag blir han återigen medveten om hur Nisse fortsätter att måla upp olika scenarion utan att säga något om sig själv. 

En nyfikenhet växer hos honom ju mer Nisse pratar och Manne känner för att ställa frågor tillbaks. 

Plötsligt upptäcker han att de redan står inne på manstoan, och istället för att göra det man brukar står de fortfarande vända mot varann och pratar. Manne funderar lite på hur så blå ögon som Nisses kan se så mörka ut i vissa lägen.  

De börjar snacka om bröstsmekandet igen och till sin förvåning inser han att hans hand börjar demonstrera igen. Han upptäcker att hans blick har låst sig vid Nisses samtidigt som han står och smeker sig själv över bröstet. Hans smått upphetsade tillstånd blir allt värre.

Nisses följdfrågor har tystnat och hans blick växlar mellan Mannes ansikte och bröst. Manne skymtar glimten i hans ögon och början till ett finurligt leende. Hans blick är näst intill svart.

Manne är nästan beredd när Nisse lutar sig in och kysser honom, och blir lite bekymrad över hur välkommen kyssen känns. I nästa sekund känner han Nisses hand runt sin bröstmuskel och hör sig själv dra efter andan. Nisse trycker upp honom mot väggen och hans händer fortsätter att greppa precis så som Manne beskrev, och han inser med skräckblandad förtjusning att Nisse successivt har lärt sig alla hans svagheter och sporrar. Som att Manne själv har gett honom nyckeln till sin njutning och naivt trott att dörren ändå skulle förbli olåst.

Kyssen är sen länge besvarad och Nisses skägg är inte alls obehagligt. Han luktar heller inte svett utan bara manligt och gott. Tungan är inte som när Nisse talar, avbrytande, för ivrig och lite svamlande, utan trygg och bestämd. Det är lite för skönt och när händerna forsätter neråt har Manne redan formulerat morgondagens bikt i sitt huvud. 

Metallen i skärpet klingar mot stengolvet och en stor hand kramar runt hans pung. Tröjan är uppdragen och skägget kittlar hans hud när Nisse kysser sig ner mot Mannes skrev...

”Ligga med P3-samtalet görs av Idji Maciel, Cissi Avrin, Magnus Lindberg och Nisse Edwall. Programmet görs av...”

Jag blinkar sömnigt mot lampan som fortfarande står tänd på nattduksbordet. Tevattnet i koppen bredvid har säkert kallnat sedan länge. Midnattsekot hörs från radion som fortfarande är på. Jag reser på mig i sängen, känner hur varma mina kinder är och hur det pulserar svagt mellan mina ben. Jag harklar mig och kan inte låta bli att fånle när minnena från drömmen spelas upp i mitt huvud. Onsdagskvällarna kommer aldrig att bli desamma efter detta.