Webbjokern 2012: Lotta Bromé leder finalen i P4 Extra

Den 7 november kan du vara med och rösta fram folkets bidrag i Melodifestivalen - direkt i Sveriges största aktualitetsprogram. Lotta Bromé leder finalen direkt i P4 Extra, och samtidigt kan du lyssna på både sändningen och låtarna i sin helhet på .


Programledaren Lotta Bromé har i Sifos undersökning under de senaste fyra åren utsetts Sveriges populäraste radiopratare. Nu leder hon finalen av Webbjokern 2011 i P4:s program P4 Extra.

"Publiken är rätt"
Christer Björkman, producent för Melodifestivalen 2012, kommer att medverka i programmet. Han ser en särskild fördel med att sändningen av Webbjokerfinalen sker just i radions P4.

- P4 har samma publik och målgrupp som Melodifestivalen. Eftersom publiken är rätt kommer vad som än blir valt säkerligen att vara populärt också bland tv-tittarna, säger han.

Under de fyra deltävlingarna har folket utsett en finalist med SMS-röstning medan SVT har utsett den andra finalisten. I finalen är det enbart folket som röstar. Under omröstning SMS:ar du på samma sätt som under deltävlingarna startnumret på din favorit till nummer 72 211.


Webbjokern 2012 avgörs i fyra deltävlingar och en final. Den fjärde deltävlingen avgörs måndagen den 31 oktober, och i och med det blir de två sista av de åtta finalbidragen klara. Omröstningen i deltävling 4 hålls klockan 12-13 och resultatet presenteras på svt.se/melodifestivalen  omkring 13.20.