Cha-Am

"Massage - 30 svenska kronor för 1 timma"

Hej godmorgon Sverige och alla i Blekinge!

Vacker morgon med sol, +29 grader, kan man ha det bättre när man sitter och äter frukost med hunden.

Som jag berättade i går skulle jag ju ta massage, detta var helt underbart och jag kände mig mjuk i hela kroppen, detta kommer jag absolut göra om. Kostnad 30 svenska kronor för 1 timma.

I dag blir det en varm dag så jag väljer att åka till stranden, nu är nog vattnet så varmt att det säkert blir ett dopp också. Ingolf och Tack väljer stanna hemma under AC.

Ni ska tro att det är sagolikt vackert i trädgården nu när sol och värme kommit, det blommar underbart.

Tyvärr ramlade en av Ingolf och Tacks bästa vänner i badrummet slog huvudet i. De tjatade på henne att de skulle få köra henne till sjukhuset men hon ville ej, ingen fara sa hon. Men så kom en hemsk värk och hon valde att åka hem till sjukhus i Sverige. Där la man in henne direkt och hon genomgick tre operationer, men livet gick ej att rädda. De sörjer mycket och Tack sitter hos munkarna nu varje morgon och ber för henne. Hon hade bott här i Cha-Am i 12 år.

Här är mycket marmorgolv och kommer det vatten på det blir det halt. Man måste se upp och ta det försiktigt då.

Det blir också till att besöka mina vänner aporna och ge dem mat idag.

Annars ska jag faktiskt ta en riktigt lugn dag, bara lite handlande och sen tv med fotboll i kväll.

Ser fram emot tisdag nästa vecka då vi ska göra en dagsutflykt och som jag berättat innan, bl.a. besöka bron över floden Kwai. Flickorna som kommer här varje dag har lovat att se till hunden (han gillar dem numera).

I  Bangkok är beredskapen höjd efter nya varningar om terrordåd, hemskt att höra talas om detta.

Det vatten som ställde till stora problem bl.a. i Bangkok har förflyttat sig söderut och flera vägar står här helt under vatten och går ej att komma fram på. Hoppas nu att sol + värme hjälper till så att det försvinner snarast.

Nu önskar jag Er alla en riktig skön trevlig helg och som vanligt ta vara på Er, krama nära och kära. Vi hörs på måndag igen.

Kramar

Eva