Varför gråter jag efter orgasmen?

Hej.

Jag blir alltid "känslomässig" efter jag kommit. Många gånger så gråter jag. VARFÖR? Jag vill typ "stänga" av det så jag inte skrämmer iväg killen med min "känslighet".

Tack för ett bra program, man lär sig mycket :-)
/Mvh Reese

---

Hej Reese!

Åhh, det är många som får rejäla känslosvallar vid orgasm. När allt släpper, vid orgasmen, så släpper vi garden. Då kan vi börja skratta, snyfta, gråta eller få tårar.

Energin du bygger upp under kåtheten och de olika upphetsningsfaserna är väldigt starka. Till slut så vill kroppen släppa ifrån sig. Samtidigt släpps massa endorfiner ut och då kommer det ibland lite känslor ifrån oss.

Jag skulle vilja säga grattis! Jag är nästan helt hundra på att du inte skrämmer iväg någon om du börjar gråta. Det visar ju att ni haft något riktigt lyckat ihop. Att gotta sig vid sex och njuta fullständigt är mitt måtto!

Se bara till att dina tårar är glädjetårar. Det är lätt att känna inombords, om du gråter för att det är så fruktansvärt skönt eller oerhört lättad känsla. För om du gråter och känner "fan, varför gjorde jag det här", då kan du börja tänka på hur du ska agera.

Lycka till med dina gråtorgasmer! Du har funnit din njutning, grattis!

Varma hälsningar, Robert.