tio saker om min sexualitet

"Insåg att min kompis filmat hela akten"

Dagens tio saker är skrivna av Minna, 27 år.

1: Första gången är usel. Jag har i alla fall aldrig hört något annat. Jag är glad att jag väntade och gjorde det med rätt kille. Vi planerade det i månader och tog små steg mot själva sexet under denna tid. Hångel, sova tillsammans, duscha och utforska varandras kroppar. 

Jag ångrar mej inte och önskar alla en lika "bra" första gång. Trots våra förberedelser var sexet uruselt, fumligt och definitivt inte skönt.

2: När jag var yngre hade jag en lista över "första gången upplevelser". Första pussen, första kyssen osv. De slutade vid ha sex för första gången. Jag var helt övertygad om att det inte fanns fler steg efter det. Men nu, som vuxen, vet jag att listan fortsätter. Det tog flera år innan jag bestämt mej för vad som räknas som sex. Vad jag gillar och ogillar.  Första gången jag bara tar. Första gången jag ger. Första gången jag har bra sex osv. Jag har vid 27års ålder fler första gången kvar än jag hittills har prickat av på min lista.

3: Behåll kläderna på! Det finns inget så osexigt som osäkerhet. Det är bara en av anledningarna till att du inte ska kasta av dej allt du har på dej. Har jag "klätt upp mej" inför sexet, så vill jag inte heller att kläderna ska tas av på en gång.

4: För mej är sex skönast i huvudet. Jag behöver höra vad min partner tänker, hur han njuter och vad han vill ha. Jag måste känna smaken och doften av honom. Se hur han rör sej, trånar och smeker. Jag måste känna honom över hela min kropp. Varje lite del av mej måste få uppmärksamhet. Först då kan sex bli skönt. Alla mina sinnen måste få vara med för att sex ska vara sex.

5: Retas med mej till dess att jag vill slita av dej kläderna. Retas ett tag till. Först då är förspelet tillräckligt långt.

6: Jag ska aldrig mer ha sex på fyllan. Jag ska aldrig mer vakna bredvid någon och fråga mej själv hur jag valt kvällen innan. Jag ska aldrig mer vända på mej och inse att min kompis filmat hela akten. Jag ska aldrig mer sätta mej upp i en bäddsoffa och inse att min syster och hennes ragg ligger bredvid. Lika nakna och lika upptagna av fyllesex. Jag ska aldrig med avbryta för att kräkas. Och aldrig mer ragga på fyllan för att jag tror att jag vill knulla. Det är pinsamt att avbryta det urusla sexet och skylla på att jag helt plötsligt fått VÄLDIGT bråttom till bussen.

7: Till min födelsedag och till jul brukar jag skriva en stygg önskelista. Listan ligger i sängbordslådan och under de kommande veckor får jag några av mina önskningar uppfyllda. Toppensex!!

8: Jag har aldrig haft tjejsex. ÄN! Jag ska testa någon gång. Hur var och när vet jag inte. Kanske med partner, alltså trekant. Annars på egen hand med någon fin tjej.

9: Jag önskar mej ingen dildo. Jag önskar mej fjädervippor, rep, massageoljor, fina underkläder, geisha pearls och ögonbindlar. Men ingen dildo! Tänker du ändå köpa en, så får du erkänna att den är till dej själv.

10: Guida mej! Jag vill höra vad du vill ha. Instruera mej. Låt mej höra din röst, dina tankar, snuskiga ord och låt mej få känna att jag ger dej precis vad du vill ha. Det finns inget som gör mej så bekväm som att låta mej styras. Nybörjare för evigt.