Tv-tipset

Från barnprogram till fantasy

5:12 min

En otrolig bredd har veckans tv-tips. Allt från fredagens final i På spåret via barnprogram med Olof Wretling till fantasy-program med uppföljningsprogram för de riktigt inbitna fansen.

På spåret - SVT1 fredag 20.00

Årets final är en kamp mellan två gifta par. Erik och Martina Haag möter Niklas och Jenny Strömstedt. 

Pappas pengar - Barnkanalen lördag 19.30

En serie skapad av Erik Haag som handlar om en väldigt rik pappa som ska lära sin otroligt bortskämda son att klara sig själv. Pappan spelas av Johan Ulveson och sonen av Olof Wretling. Serien är rolig även för vuxna att titta på!

Bodyguard - TV3 lördag 21.30

Filmen med Whitney Houston och Kevin Costner som inte minst känd genom soundtracket, det var genom den här filmen som "I will always love you" blev en världshit.

Hübinette - SVT1 tisdag 22.00

På tisdag är Karin Hübinette tillbaka med en andra säsong av sin pratshow. Programmet spelas in på eftermiddagen samma dag som det sänds, så alla gäster till premiärprogrammet är inte klara ännu. Däremot har Karin träffat och intervjuat skådespelaren Meryl Streep och det mötet kommer att visas i programmet på tisdag.

Game of thrones - SVT1 onsdag 22.00 + eftersnack 23.25

Start för den hyllade fantasyserie ”Game of thrones” och bygger på bokserien ”Sagan om is och eld” av författaren George RR Martin. Serien har visats i Canal+ tidigare, och i maj kommer Canal+ att börja visa den andra säsongen.

23.25 leder Johanna Koljonen ett tv-nördigt eftersnack i  SVT1 där man diskuterar  ”Game of thrones”-världen.