Tv-tipset

Premiär för ny musikalserie

5:21 min

Det gick så bra för musikalserien Glee att det nu blir premiär för en ny i samma genre, Smash med bland andra Debra Messinger. Förutom det tipsar Erika om Minuten som tar över efter På Spåret och Sing a long som tas över av Linda Bengtzing efter Renée Nyberg.

Minuten - SVT1 fredag 20.00

Start för en andra säsong av lekprogrammet "Minuten". Peter Settman lämnar över programledarskapet till Malin Olsson, som bland annat har varit programledare för "Helt magiskt" och "Sommarlov".

Sing along - TV3 lördag 21.30

Musiktvälingen i TV3 är tillbaka. Linda Bengtzing är ny som programledare, och nya lagledare är Markoolio och Shirley Clamp. Lördagens program gästas av Rennie Mirro, Karl Dyall, Annika Lantz och Nicke Borg.

Oscarsgalan - Kanal 9 från söndag 22.00. Sammandrag: Kanal 5 måndag 22.55

Natten till måndag avgörs Oscarsgalan, som i år leds av Billy Crystal. Kanal 9 sänder direkt från Hollywood, själva galan börjar halv tre på natten. Från 22.00 på söndag kan man ladda upp med reportage och bilder från när stjärnorna anländer till galan.

På måndag visas ett sammandrag av galan i Kanal 5, 22.55.

Smash - TV3 måndag 21.00

En ny amerikansk dramaserie som utspelas bakom kulisserna på en Broadwaymusikal. I centrum står en manusförfattare, som har skrivit en musikal om Marilyn Monroes liv. Musikalen ska nu sättas upp, men problem uppstår så klart längs vägen. 

Manusförfattaren spelas av Debra Messing. Hon är kanske mest känd för rollen som Grace i komediserien ”Will & Grace”.

Skidskytte-VM - TV4 torsdag 15.00

Skidskytte-VM inleds i tyska Rhupolding med mixed-stafett. Mästerskapet pågår till och med den 11 mars.