Fredag 24 februari 2012

Långa hårda arbetsdagar för gladiator-Mikael

Gladiatorerna pågår för fullt i TV4 och östersundaren Mikael Hollsten är en av de gladiatorer som utmanarna får möta. Just nu är han hemma i Jämtland och passade på att titta förbi P4 Morgon och svara på publikens frågor om träning och tv-inspelningar.

Mikael Hollsten är uppväxt i Odensala men bor i numera i Stockholm där han jobbar som personlig tränare. Och det var intresset för styrketräning som gjorde att han blev uppmärksammad av TV.

– Jag blev kontaktad av produktionsbolaget som gör Gladiatorerna och blev efter en rad intervjuer och tester en av de 16. Det är precis så sinnesjukt som det ser ut på TV, säger Mikael.

Inför intervjun med Mikael bad P4 Morgon om frågor från er lyssnare. Många handlade om träning, till exempel en person som undrade hur länge Mikael måste pumpa musklerna inför en sändning:

– Ja, innan man går ut framför kameran kan man göra några armhävningar för att få musklerna att se större ut och vi hade planerat att göra det innan varje tagning. Men inspelningen var otroligt påfrestande och vi hade ont överallt. Så all den planeringen for ut genom fönstret. 

Klicka på knappen för att höra hela intervjun med Mikael Hollsten!