Lördag 10 mars

Vi laddade upp inför finalen i Melodifestivalen!

Lördagen den 10:e mars bjöd P3 Star på ett fullspäckat specialprogram helt ägnat åt Melodifestivalens stora final. Kitty Jutbring hade bjudit in en expertpanel för att höra vad de tycker om årets finalister och vem de tror kommer gå segrande ur Mellokampen. Vår Melodifestivalreporter Anders Olsson fanns på plats i Globen och snackade med samtliga finalister samtidigt som de gjorde sig redo för den stora direktsändning i TV.

Lördagen den 10:e mars så gick Loreen segrande ur Melodifestivalkampen 2012 på Melodifestivalens scen i Globen om att får åka till Baku i Azerbajdzjan och representera Sverige i Eurovision Song Contest i slutet av maj. P3 Stars Melloreporter Anders Olsson fanns på plats backstage i Globen och snackade med alla de tio finalisterna. 

Kitty Jutbring hade bjudit in Expressens mingel- och efterestreporter Josefin CrafoordKen Olausson som är en sann schlagerfantast och bevakar Melodifestivalen för gaytidningen QX och P3 Stars alldeles egna reporter Niklas Folkeson. Tillsammans bedömde och synade de tre de tio bidragen i sömmarna. Vem hade snyggaste numret och coolaste scenkläderna i år? Och vem trodde panelen hade störst chans att vinna årets Melodifestival och få åka till Azerbajdzjan och tävla för Sverige i Eurovision Song Contest?