Tv-tipset

Ny skruvad dramaserie

4:28 min

Om du slår på tv:n den närmsta veckan kan du bland annat få träningsinspiration av 90-åringar, skratta åt coachbranschen och se premiären av GCB, en skruvad dramaserie i Desperate Housewives-anda.

Aldrig för sent – gympagrupp 90+. SVT2 lördag 18.00

Ett reportage om en gympagrupp där ingen deltagare är under 90 år.  Gruppen startades av en läkare och syftet är inte först och främst att de ska komma i form utan att de ska få känna social samhörighet. 

Coacherna - SVT1 söndag 21.00

En ny komediserie om livscoacher. Huvudrollerna spelas av Lena Endre, Cecilia Frode och Vanna Rosenberg. De driver ett företag tillsammans och de tar emot kunder, mer eller mindre konstiga. Många kända svenska skådespelare i biroller!

På bar gärning - Sjuan måndag 21.00

Nu programserie som testar hur personer reagerar på moraliska dilemman. Skådespelare spelar upp olika dilemman ute på stan, och sen så filmar man med dold kamera hur folk reagerar. Skulle du till exempel ingripa om en full man är taskig mot en tonårstjej? Sedan intervjuas personerna som har gått för – eller ingripit – och de får berätta om varför de gjorde som de gjorde.

GCB - Kanal 5 tisdag 21.55

På tisdag börjar en ny serie, som har beskrivits som ett nytt ”Desperate housewives”. Den heter GCB, som står för Good Christian Bitches, och utspelas bland kristna, snygga och rika fruar i Texas. De här kvinnorna lever efter mottot att ”mycket är mer” och de pryder sina lyxbilar med bibelverser och går direkt från kyrkan till skönhetssalongen.